Doğum sonrası koprse kullanabiliyormuşuz 🙂 medikalcilede satılıyormuş hem normal doğumda hemde sezeryanda doktoruma sordum 1 gün sonra kullanabilirsin dedi.
benim bildiğim mevlütte gecelik ve sabahlık ikilisi giyiliyor ve yatakta yatılıyor mevlüt boyunca olmasa bile senin mevlütteki yerin yatağın oluyor yani.ama doğumdan çok sonra yaparsanız herhalde normal bir kıyafet giyilir.
benim bu hafta gecelik terlik işini felan halletmem lazım artık off daha avize alıcam halı bakıcam allahım nasıl olsak kolumu kaldırmaya halim kalmadıki
bunu dusunmek ıcın cok erken kımı heme verıyor kımınde kılo artarak kalıyor zamanı glınce uygun bı kıyafet alır yada olan bı kıyafetın olurs aonu gıyerısn
asneba sana cok sınırlıyım kac gundur mevludu kocanın memleketınde nıye oluyomus ya
niye kızdın kuşum....yok kız yapmıcam.ben zaten çalışmaya başlarım ne mevlütü.yaparsamda evimde yaparım gelcek olan gelsin.Niye sinirlendin tatlım bana?farketmeden bişeymi yaptım?
Doğum sonrası koprse kullanabiliyormuşuz 🙂 medikalcilede satılıyormuş hem normal doğumda hemde sezeryanda doktoruma sordum 1 gün sonra kullanabilirsin dedi.
Kızlar cuma günü havuzlu han açıkmış girişteki gecelikçinin numarasını almıştım bir pijama beğendim ama unutmuştum aramayı şimdi sizler söyleyince arayıp pijama geldimi diye sordum ki gelmiş ayırttım hemde cuma açıklarmı diye sordum açıkmış heryer bilginizeeeeeeeeee
Kızlar cuma günü havuzlu han açıkmış girişteki gecelikçinin numarasını almıştım bir pijama beğendim ama unutmuştum aramayı şimdi sizler söyleyince arayıp pijama geldimi diye sordum ki gelmiş ayırttım hemde cuma açıklarmı diye sordum açıkmış heryer bilginizeeeeeeeeee
niye kızdın kuşum....yok kız yapmıcam.ben zaten çalışmaya başlarım ne mevlütü.yaparsamda evimde yaparım gelcek olan gelsin.Niye sinirlendin tatlım bana?farketmeden bişeymi yaptım?