2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim bildiğim mevlütte gecelik ve sabahlık ikilisi giyiliyor ve yatakta yatılıyor mevlüt boyunca olmasa bile senin mevlütteki yerin yatağın oluyor yani.ama doğumdan çok sonra yaparsanız herhalde normal bir kıyafet giyilir.
heh işte benımde öle olsun istıyorlar ama ben 20 gün içinde yapcam cunku annemde burdayken olsun istiyorum mevludumu bakalım

bunu dusunmek ıcın cok erken kımı heme verıyor kımınde kılo artarak kalıyor
zamanı glınce uygun bı kıyafet alır yada olan bı kıyafetın olurs aonu gıyerısn

asneba sana cok sınırlıyım kac gundur:Laie_23:
mevludu kocanın memleketınde nıye oluyomus ya

niye kızdın kuşum....yok kız yapmıcam.ben zaten çalışmaya başlarım ne mevlütü.yaparsamda evimde yaparım gelcek olan gelsin.Niye sinirlendin tatlım bana?farketmeden bişeymi yaptım?

Kızlar cuma günü havuzlu han açıkmış girişteki gecelikçinin numarasını almıştım bir pijama beğendim ama unutmuştum aramayı şimdi sizler söyleyince arayıp pijama geldimi diye sordum ki gelmiş ayırttım hemde cuma açıklarmı diye sordum açıkmış heryer bilginizeeeeeeeeee

Kızlar cuma günü havuzlu han açıkmış girişteki gecelikçinin numarasını almıştım bir pijama beğendim ama unutmuştum aramayı şimdi sizler söyleyince arayıp pijama geldimi diye sordum ki gelmiş ayırttım hemde cuma açıklarmı diye sordum açıkmış heryer bilginizeeeeeeeeee

oleeey bende havuzlu hana giderken ordaki gecelikçilerde beğenmiştim gecelik onu alıcam açık olmasına valla çok sevindim

Geri