Kızlar cuma günü havuzlu han açıkmış girişteki gecelikçinin numarasını almıştım bir pijama beğendim ama unutmuştum aramayı şimdi sizler söyleyince arayıp pijama geldimi diye sordum ki gelmiş ayırttım hemde cuma açıklarmı diye sordum açıkmış heryer bilginizeeeeeeeeee
Canim bende mesela hic saglikli da icmiyorum, cola veya 7up sonra da suclaniyorum az ictigim gibi zararli da icince hic icmeyim bari diyorum, simdi sende simdi doktor oyle dedi diyorsun yani. Veya mesela bi ara su tang icecekler varya o hafif geliyordu ondan ictigimde 1 litre falan iciyordum gunde sonra sista onlar cok zararli dedi onu da birakmistim. Su veya meyve sulari karnimi okadar sisiriyor ki butun gun yemek yesem hic durmadan okadar sismem.
tang içeceğine az şekerli ev limonatası yap hiç içmemekten iyidir. Bende suyu çok sevmem bir sürahinin içine birkaç dilim limon nane yaprağı falan atıyorum bittikçede su ekliyorum üzerine güzel oluyor. Bunu sevmezsen adaçayı haricindeki bitki çaylarını deneyebilirsin özellikle ıhlamur limonlu ıhlamur soğutuluncada fena olmuyor birde ben evde kendime buzlu çayda yapıyorum ama çayı oldukça az ve limonlu sıcakken şekerini eritip soğutarak içebilirsin. Benzer şeyler sende deneyebilirsin elbet içlerinden sevdiğin bişey çıkar
Kızlar bu arada ayırttığım pijama 2010 Spring & Summer ben sağdakinden ayırttım 1706 dan ama tabiki soldakinden almayı çok istedim ama maalesef topiğimizin resmi pijamasından benim bedenime göresi kalmamış 🙁
valla senı gormedım ben tugberk ıkı yasına gelmıs babsı parka goturmus sonra onlar parktayken duyuyorumkı kocam benı senle aldatıyomus ama sneı gormedım sadece snele aldattıgı soluyolar sonra bızımkı occugu bırkamıs parkta gelıyo eve oglum nerde dıye telasa dusuyorum tugberk nerde dıye cırlarken kocam uyandırdı
valla senı gormedım ben tugberk ıkı yasına gelmıs babsı parka goturmus sonra onlar parktayken duyuyorumkı kocam benı senle aldatıyomus ama sneı gormedım sadece snele aldattıgı soluyolar sonra bızımkı occugu bırkamıs parkta gelıyo eve oglum nerde dıye telasa dusuyorum tugberk nerde dıye cırlarken kocam uyandırdı