Hayirdir nasil buldun, sana birkac defa mail adresini sordum bu sitenin adresini vermek icin
ama sen vermedin mailini. Iyi yine dogumdan once bulmusun bari.

Hayirdir nasil buldun, sana birkac defa mail adresini sordum bu sitenin adresini vermek icin

kız sonsuzhayal amma erken buldun bizi
biraz daha bulamasan doğurcaktık zaten 😀
hoşgeldin
hoşbulduk canım Kızlar bu arada ayırttığım pijama 2010 Spring & Summer ben sağdakinden ayırttım 1706 dan ama tabiki soldakinden almayı çok istedim ama maalesef topiğimizin resmi pijamasından benim bedenime göresi kalmamış 🙁
Kızlar bu arada ayırttığım pijama 2010 Spring & Summer ben sağdakinden ayırttım 1706 dan ama tabiki soldakinden almayı çok istedim ama maalesef topiğimizin resmi pijamasından benim bedenime göresi kalmamış 🙁
ay koptum heee..beni bu halde güldürdün ya allah da seni güldürsün canım 🙂Hayirdir nasil buldun, sana birkac defa mail adresini sordum bu sitenin adresini vermek icin

puay ne sınır oldum ama
kendımı yırtmısım oglum nerde dıye
sen nerden geldın aklıma onu annamadım valla=))
ohoo ne ruyalar var bende
dun gecede bızımkıne tekme tokat gırscekmısım
oglumun odaısndakı stıckerları nıye soktun dıye baslamısım hah ahah
h süper yaaa ben acıdan rüyada göremez oldummm yaaa=(buldum ya ne bilim işte googlede 2010 haziran anneleri yazınca bi kaç site çıkıyo ya.sitenin isminden tek tek forumlara göz attım.bazıları nick değiştirmiş galiba.bal kavanozu ve elh görünce tamam dedim burası.

yuppii buldum sizi çok şükür yaaaaaaa
heheheee bugüne bugün raporluyum artık....
Homeoffice olayının office kısmını kapatmış bulunuyorum dedim eşime mayıs kdv lerini bitirmeden olmasss dedi :küstüm: