Hayirdir nasil buldun, sana birkac defa mail adresini sordum bu sitenin adresini vermek icin ama sen vermedin mailini. Iyi yine dogumdan once bulmusun bari.
Kızlar bu arada ayırttığım pijama 2010 Spring & Summer ben sağdakinden ayırttım 1706 dan ama tabiki soldakinden almayı çok istedim ama maalesef topiğimizin resmi pijamasından benim bedenime göresi kalmamış 🙁
Kızlar bu arada ayırttığım pijama 2010 Spring & Summer ben sağdakinden ayırttım 1706 dan ama tabiki soldakinden almayı çok istedim ama maalesef topiğimizin resmi pijamasından benim bedenime göresi kalmamış 🙁
Hayirdir nasil buldun, sana birkac defa mail adresini sordum bu sitenin adresini vermek icin ama sen vermedin mailini. Iyi yine dogumdan once bulmusun bari.
ay koptum heee..beni bu halde güldürdün ya allah da seni güldürsün canım 🙂 hayal hanım hoşgelsin kısss biraz gec oldu gelişin ama neyse allurenin dediği gibi doğumdan önce bulmuşsun bari bizi
buldum ya ne bilim işte googlede 2010 haziran anneleri yazınca bi kaç site çıkıyo ya.sitenin isminden tek tek forumlara göz attım.bazıları nick değiştirmiş galiba.bal kavanozu ve elh görünce tamam dedim burası.
Tebrikler canim bir ay sonra bunu kesfetmeyi basarmisin ya.
Bende okadar attim arkandan ki sanki mail adresle taciz mi edicem seni diye.
Ozel msj'dan sitenin adresini yazsam KK'dan atiyorlardi mail de vermeyince kendin bilirsin dedim.
Neyse kendi basina da bulmayi basarmisin nihayet.