AZADE Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.231 vatoz' Alıntı: puhahha kızlar yıne ağğşaammmüstü ağğşamüstü azıttıkkmıı Genişletmek için tıkla ... hanımlar çok hoşsunuz... keyfinizde geldi.. bakın çok gülerseniz bebeğiniz doğuverir sonra çok sallamayın karnınızı.....
vatoz' Alıntı: puhahha kızlar yıne ağğşaammmüstü ağğşamüstü azıttıkkmıı Genişletmek için tıkla ... hanımlar çok hoşsunuz... keyfinizde geldi.. bakın çok gülerseniz bebeğiniz doğuverir sonra çok sallamayın karnınızı.....
etimelo Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.232 puuuuuu rezillerin muhabbetine bak, yapan var yapamayan var, canı çekip de yapayan var arceya' Alıntı: meluş sende tecrübelerini aktarsana :çitos: Genişletmek için tıkla ... tecrübe mecrübe kalmadı bende, sayenizde diz dirsek pozisyonunun doğrusunu da öğrendim
puuuuuu rezillerin muhabbetine bak, yapan var yapamayan var, canı çekip de yapayan var arceya' Alıntı: meluş sende tecrübelerini aktarsana :çitos: Genişletmek için tıkla ... tecrübe mecrübe kalmadı bende, sayenizde diz dirsek pozisyonunun doğrusunu da öğrendim
esmer80 Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.233 Allure' Alıntı: Hee bi el ativer sana zahmet. Genişletmek için tıkla ... BANA KALIRSA BU GÖBEKLERLE HİÇ BİR POZİSYONA GİRİLMEZ EN İYİSİ SIRT SIRTA VERİP UYUMAK
Allure' Alıntı: Hee bi el ativer sana zahmet. Genişletmek için tıkla ... BANA KALIRSA BU GÖBEKLERLE HİÇ BİR POZİSYONA GİRİLMEZ EN İYİSİ SIRT SIRTA VERİP UYUMAK
etimelo Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.234 lovefun' Alıntı: Zaten köpek pozisyonu deniyooo Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaa domalmak diil mi ki o?
lovefun' Alıntı: Zaten köpek pozisyonu deniyooo Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaa domalmak diil mi ki o?
arceya Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.235 etimelo' Alıntı: puuuuuu rezillerin muhabbetine bak, yapan var yapamayan var, canı çekip de yapayan var tecrübe mecrübe kalmadı bende, sayenizde diz dirsek pozisyonunun doğrusunu da öğrendim Genişletmek için tıkla ... meluş sen nası biliyodun annatsanaa :çitos:
etimelo' Alıntı: puuuuuu rezillerin muhabbetine bak, yapan var yapamayan var, canı çekip de yapayan var tecrübe mecrübe kalmadı bende, sayenizde diz dirsek pozisyonunun doğrusunu da öğrendim Genişletmek için tıkla ... meluş sen nası biliyodun annatsanaa :çitos:
celinee Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.236 Kızlar bi kafamı çeviriyorum coşuyorsunuz he...Valla ben hamile kaldığım günü net biliyorum da pozisyonu hatırlamıyorum. ha neyse ben çıkıyorum... Öptüm sizi...
Kızlar bi kafamı çeviriyorum coşuyorsunuz he...Valla ben hamile kaldığım günü net biliyorum da pozisyonu hatırlamıyorum. ha neyse ben çıkıyorum... Öptüm sizi...
vatoz Aktif Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.237 arceya' Alıntı: he ille yapacan yani Genişletmek için tıkla ... heeee yapcam gııı 6 ay kustuk bişi yapamdık bizz öle millt gıbı dusuk muskde yaptıgı gıbı pazarlıkda yapamadm ben kendımlen=)
arceya' Alıntı: he ille yapacan yani Genişletmek için tıkla ... heeee yapcam gııı 6 ay kustuk bişi yapamdık bizz öle millt gıbı dusuk muskde yaptıgı gıbı pazarlıkda yapamadm ben kendımlen=)
asneba Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.238 esmer80' Alıntı: BENİMDE AKLIMA DİREK KÖPEKLER GELİYO KUSURA BAKMAYIN YAAAAA Genişletmek için tıkla ... kız yok takla fılan atıcan yazmış ya yatakta.düşünsene deli gibi.kendimi düşündüm takla atarken komık geldı
esmer80' Alıntı: BENİMDE AKLIMA DİREK KÖPEKLER GELİYO KUSURA BAKMAYIN YAAAAA Genişletmek için tıkla ... kız yok takla fılan atıcan yazmış ya yatakta.düşünsene deli gibi.kendimi düşündüm takla atarken komık geldı
AZADE Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.239 vatoz' Alıntı: ben sabahı duymustum ama tabıkı uygulamadım ne yalan sölim umarım tez zamandaa bebişine kavusursun snde cnmm güzel haberinide bizlerle paylaşırsınn Genişletmek için tıkla ... inşallah bende yakın bir zamanda buraya hamile bir bayan olarak yazarım canım.... dua edin benim için hamişlerin duası çabuk kabul olumuş....
vatoz' Alıntı: ben sabahı duymustum ama tabıkı uygulamadım ne yalan sölim umarım tez zamandaa bebişine kavusursun snde cnmm güzel haberinide bizlerle paylaşırsınn Genişletmek için tıkla ... inşallah bende yakın bir zamanda buraya hamile bir bayan olarak yazarım canım.... dua edin benim için hamişlerin duası çabuk kabul olumuş....
etimelo Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #11.240 arceya' Alıntı: meluş sen nası biliyodun annatsanaa :çitos: Genişletmek için tıkla ... şimdi yataaa sırt üstü uzanıyosun, sonra da dizlerini kendine çekiyosun, diz dirsek oluyo
arceya' Alıntı: meluş sen nası biliyodun annatsanaa :çitos: Genişletmek için tıkla ... şimdi yataaa sırt üstü uzanıyosun, sonra da dizlerini kendine çekiyosun, diz dirsek oluyo