Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla kuşıum zararı oldugunu çok sanmıyom ama kadın için rahatsız bir pozisyon karnı fln ezilebilir e zaten cok sırtüstü yatmamamız gerek nefessiz kalır sinir oluruz bide
O konuda rahatsizlik yok canim ama cok sirtustu yatmamamiz gerektigini de bilmiyordum ben.
Hakkatten nekadar cahilim ben ya sizleri okudukca daha iyi anliyorum bunu.
bak vatozcum bu pozisyonun püf noktası şu ilişkiden sonra kadın hemen takla atacak ve aşaaaaaa gitmesine engel olmak için ayaklarını yatak başına dayıyacak
O konuda rahatsizlik yok canim ama cok sirtustu yatmamamiz gerektigini de bilmiyordum ben. Hakkatten nekadar cahilim ben ya sizleri okudukca daha iyi anliyorum bunu.
ay sorma sus sus geçen gün önümde iki köpek durdu, biri birinin üstüne çıktı sarıldı direk arkadan ah ay öldüm gülmekten nan dedim bari bi köse başına fln gidin sokak ortasında öle :meri:
Anam bana neden hickimse onermedi bu gune kadar, adam yerine koyan yok ki.
7inci ayinda adam akilli doktor bulursan olacagi bu iste, dogumdan sonra sanirim hamilelik konusunda bisiler ogrenicem bende.