YİURUMMMMMMMMMMMMMM NAN KOCAMLA KONUŞTUM ŞİMDİ KOZYATAĞINDA EĞİTİMLERİ VARMIŞ 17,30 DA BİTİYOMUŞ OOOOO DEDİM OZAMAN ÇOK MUTLUYUMMM KOÇİŞ EVE YETİŞCEK YİURUMMMMMMMMMM YETİŞEMEZSE ARARIM SENİ ZATENNNNN
saol canımmm, bakalım zaten eşimde olcak son dk haberi o varken zaten sıkıntı yapmam zeynepcim anacım vakit geçsede doğursak şu veletleri valla tabi zamamnında ve sağlıklıca gelsinlerde
kız çok fenayım valla atalyıp bırını parçalayasım var, davranış bozuklugu sergılıyorum artıkın, bu nasıl hava ya nisan bıtıo hala soguk yagmur, biz nisanda papatya toplardık, içimden havaya kusmak gelıyor, anlatabılıyomuyumm :küstüm:
kız çok fenayım valla atalyıp bırını parçalayasım var, davranış bozuklugu sergılıyorum artıkın, bu nasıl hava ya nisan bıtıo hala soguk yagmur, biz nisanda papatya toplardık, içimden havaya kusmak gelıyor, anlatabılıyomuyumm :küstüm:
ya sıcakları da ıstemıom şöyle mıs gıbı hava olsun papatya koksun hava, denız kenarında ince bır hırkayla çay içelım ıstıom artık, ev ev ev valla daral geldı, neyse sıkçaz dışımızı az daha elbet gelecek bu yaz, hoş şu volkan patladı dıye bu 2 sene yaz gelmeyebılırmış bide bu çıktı
Hava beni de sıkıyor çok.. Ben sıcaktan da çok hoşlanmam ama karanlığı da sevmiyorum.... Akşam olsa da eve gitsem modundayım bugün...Neyse bu hafta bi yarın kaldı... 😀