2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:melek:YİURUMMMMMMMMMMMMMM NAN KOCAMLA KONUŞTUM ŞİMDİ
KOZYATAĞINDA EĞİTİMLERİ VARMIŞ 17,30 DA BİTİYOMUŞ
OOOOO DEDİM OZAMAN ÇOK MUTLUYUMMM
KOÇİŞ EVE YETİŞCEK YİURUMMMMMMMMMM YETİŞEMEZSE ARARIM SENİ
ZATENNNNN :dilektut:

saol canımmm, bakalım zaten eşimde olcak son dk haberi
o varken zaten sıkıntı yapmam zeynepcim
anacım vakit geçsede doğursak şu veletleri valla tabi zamamnında ve sağlıklıca gelsinlerde

temem canımm o zamn
kocan yetısemzse haber edersın gelerım

allhtn beni görmuyosun yafss

korkuyorum bir günde beni rüyasında görecek diye. hepimizin can güvenliği tehlikede 🙂

hepinise sıra gelıcek ah aha aa ahaaah ahahahahaha

kız çok fenayım valla atalyıp bırını parçalayasım var, davranış bozuklugu sergılıyorum artıkın, bu nasıl hava ya nisan bıtıo hala soguk yagmur, biz nisanda papatya toplardık, içimden havaya kusmak gelıyor, anlatabılıyomuyumm :küstüm:

Tamam canım anlıyorum seni anlıyorum şimdi bi sakin ol derin nefes al

Şöyle rahat bi yere uzan gözlerini kapat çocukluğuna döncez seninnn

Valla şaka bi yana bana da bi öğğğkkk geldi artık havadan ama sıcaklar da gözümü korkutmuyor değil

kız çok fenayım valla atalyıp bırını parçalayasım var, davranış bozuklugu sergılıyorum artıkın, bu nasıl hava ya nisan bıtıo hala soguk yagmur, biz nisanda papatya toplardık, içimden havaya kusmak gelıyor, anlatabılıyomuyumm :küstüm:
keşke sabah gelseydin ekşın vardı
ozaman içindeki kötülüğü dışarı vurabilirdin hahah tam yeriydi valla

Tamam canım anlıyorum seni anlıyorum şimdi bi sakin ol derin nefes al

Şöyle rahat bi yere uzan gözlerini kapat çocukluğuna döncez seninnn

Valla şaka bi yana bana da bi öğğğkkk geldi artık havadan ama sıcaklar da gözümü korkutmuyor değil

ya sıcakları da ıstemıom şöyle mıs gıbı hava olsun papatya koksun hava, denız kenarında ince bır hırkayla çay içelım ıstıom artık, ev ev ev valla daral geldı, neyse sıkçaz dışımızı az daha elbet gelecek bu yaz, hoş şu volkan patladı dıye bu 2 sene yaz gelmeyebılırmış bide bu çıktı

Hava beni de sıkıyor çok.. Ben sıcaktan da çok hoşlanmam ama karanlığı da sevmiyorum.... Akşam olsa da eve gitsem modundayım bugün...Neyse bu hafta bi yarın kaldı... 😀

Geri