2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar ya moralim bozuk annemin göğsünün yan tarafında bi yara çıkmış böle sulu sulu akıyo gibi ucu değilde yanı yapışkan bişey gibi aklıma kötü şeyler geliyo inşallah değildir

Hemen kötü şeyler getirme aklına strestende olabiliyor böyle şeyler bazen vucutta iltihap falan olunca ve dışarı atamayınca olur olmaz yerlerde yara çıkabilirmiş.Çağırma hemen kötü şeyleri dotora gidin vakit kaybetmeden ama sen içini ferah tut öncelikle

kızlar ya moralim bozuk annemin göğsünün yan tarafında bi yara çıkmış böle sulu sulu akıyo gibi ucu değilde yanı yapışkan bişey gibi aklıma kötü şeyler geliyo inşallah değildir
cnm gecmıs olsun aklına kötüseyler getırme doktora gitmemişmi

benmde annemn guatrı vardı zehırlı buarada bugun haber aldım noduller buyumus radyasyona gırmıs kımseyle gorusme demısler anneme evden dısarı cıkmıyor bugun yazık işte kadıncaz cahıl bana dıyorkı senlede telde konsmayalım hamılesınya dıyor guleyımmı uzuleyımmı bilemedimm🙁

off çok moralim bozuldu valla ya böle göğsünün altına doğru ucunda filan bişey yok ama inşallah aklıma gelen kötü bişey değildir ya tahriş felan olsa şimdiye geçerdi diye düşünüyorm

ayyy içim bi fena oldu yaaa inşallah bişey çıkmaz
Allah korusun dikkat etsin göğüs temizliğine temiz bişiler felan koysun oraya
gelene kadar

benimkide sorup duruyor, istediğin birşey var mı diye. tek korkum gidip kendi başına birşey alması, çok ince bir zevki vardırda kendisinin 🙂

benimkisi de eskiden kocakarı modeli küpe almıştı. yazık bir sürü de para vermiş bir şey de diyemedim.ara da sorar niye o takılarını takmıyorsun diye.
ama tembihledim sakın altın alma bana diye. bakalım ne alacak??

off canım ya neler düşünüyo anne işte annelikde kendini unutuyosun hep bende pazartesi ye bi randevu ayarlıyım hemen bari off şimdide burda yok tamda gidicek zamanı buldu yaa

off çok moralim bozuldu valla ya böle göğsünün altına doğru ucunda filan bişey yok ama inşallah aklıma gelen kötü bişey değildir ya tahriş felan olsa şimdiye geçerdi diye düşünüyorm
Allah korusun kötü şeyler düşünme..
du bakalım
oralarda gösterebileceği bşr yer yok mu
bir an önce gitse doktora iyi olur aslında..