kızlar ya moralim bozuk annemin göğsünün yan tarafında bi yara çıkmış böle sulu sulu akıyo gibi ucu değilde yanı yapışkan bişey gibi aklıma kötü şeyler geliyo inşallah değildir
Hemen kötü şeyler getirme aklına strestende olabiliyor böyle şeyler bazen vucutta iltihap falan olunca ve dışarı atamayınca olur olmaz yerlerde yara çıkabilirmiş.Çağırma hemen kötü şeyleri dotora gidin vakit kaybetmeden ama sen içini ferah tut öncelikle
kızlar ya moralim bozuk annemin göğsünün yan tarafında bi yara çıkmış böle sulu sulu akıyo gibi ucu değilde yanı yapışkan bişey gibi aklıma kötü şeyler geliyo inşallah değildir
kavanoz hemen doktora gitsin benim annemde de 10 sene önce fln burnunun ucunda geçmeyen bir yara çıkmıştı.. kadının burnunun ucunu aldılar temizlediler fln geçti sonra.. tümör gibi bişi vardı içerde, onu aldılar.. sonra da burnunun ucunu düzelttiler. öle bişiyse bile hemen müdahale ederler korkma
off çok moralim bozuldu valla ya böle göğsünün altına doğru ucunda filan bişey yok ama inşallah aklıma gelen kötü bişey değildir ya tahriş felan olsa şimdiye geçerdi diye düşünüyorm
yeni farkettik o da yeni farketmiş ama böle solucan gibi bişey iltihap akar gibi yapış yapış oluyo dedi göğüs ucunda filan bi akıntı yokmuş ama yara normal bi tahriş olma felan gibi durmuyo bi kaçgünlüğüne yazlığa gittiler işleri vardı pazar dönücek haftaya gidicek doktora ama moralim bozuldu konuştum şimdide aynı yapış yapış sanki dedi
benimkisi de eskiden kocakarı modeli küpe almıştı. yazık bir sürü de para vermiş bir şey de diyemedim.ara da sorar niye o takılarını takmıyorsun diye.
ama tembihledim sakın altın alma bana diye. bakalım ne alacak??
off canım ya neler düşünüyo anne işte annelikde kendini unutuyosun hep bende pazartesi ye bi randevu ayarlıyım hemen bari off şimdide burda yok tamda gidicek zamanı buldu yaa
off çok moralim bozuldu valla ya böle göğsünün altına doğru ucunda filan bişey yok ama inşallah aklıma gelen kötü bişey değildir ya tahriş felan olsa şimdiye geçerdi diye düşünüyorm