söyle ona dae den alsın playstationu
dur sorayım da öyle bir niyeti varsa dae ye yönlendireyim 🙂 bari paramız boşa gitmesin
söyle ona dae den alsın playstationu
kızlar ya moralim bozuk annemin göğsünün yan tarafında bi yara çıkmış böle sulu sulu akıyo gibi ucu değilde yanı yapışkan bişey gibi aklıma kötü şeyler geliyo inşallah değildir
cnm gecmıs olsun aklına kötüseyler getırme doktora gitmemişmikızlar ya moralim bozuk annemin göğsünün yan tarafında bi yara çıkmış böle sulu sulu akıyo gibi ucu değilde yanı yapışkan bişey gibi aklıma kötü şeyler geliyo inşallah değildir
kavanoz hemen doktora gitsin
benim annemde de 10 sene önce fln burnunun ucunda geçmeyen bir yara çıkmıştı..
kadının burnunun ucunu aldılar temizlediler fln geçti sonra.. tümör gibi bişi vardı içerde, onu aldılar.. sonra da burnunun ucunu düzelttiler.
öle bişiyse bile hemen müdahale ederler korkma
ayyy içim bi fena oldu yaaa inşallah bişey çıkmazyeni farkettik o da yeni farketmiş ama böle solucan gibi bişey iltihap akar gibi yapış yapış oluyo dedi göğüs ucunda filan bi akıntı yokmuş ama yara normal bi tahriş olma felan gibi durmuyo bi kaçgünlüğüne yazlığa gittiler işleri vardı pazar dönücek haftaya gidicek doktora ama moralim bozuldu konuştum şimdide aynı yapış yapış sanki dedi
ya prl. yüzüküm var zaten
ilk evlilik yıldönümümde de bileklik ile kolye aldırdım
belki pırlanta küpe isterim ahahah buda olabiler

kızlar ya moralim bozuk annemin göğsünün yan tarafında bi yara çıkmış böle sulu sulu akıyo gibi ucu değilde yanı yapışkan bişey gibi aklıma kötü şeyler geliyo inşallah değildir
benimkide sorup duruyor, istediğin birşey var mı diye. tek korkum gidip kendi başına birşey alması, çok ince bir zevki vardırda kendisinin 🙂
cnm gecmıs olsun aklına kötüseyler getırme doktora gitmemişmi
benmde annemn guatrı vardı zehırlı buarada bugun haber aldım noduller buyumus radyasyona gırmıs kımseyle gorusme demısler anneme evden dısarı cıkmıyor bugun yazık işte kadıncaz cahıl bana dıyorkı senlede telde konsmayalım hamılesınya dıyor guleyımmı uzuleyımmı bilemedimm🙁
Allah korusun kötü şeyler düşünme..off çok moralim bozuldu valla ya böle göğsünün altına doğru ucunda filan bişey yok ama inşallah aklıma gelen kötü bişey değildir ya tahriş felan olsa şimdiye geçerdi diye düşünüyorm