anacım 2 yastıkla bazen 3 tane ile yatıyorum dediğin gibi tam düz yatmıyorum zaten yatamıyorum ki istesemde ama yinede olmuyor yaa bazen uyanıyorum karnım acıyor sanki üstüne yatmış gibi ama sanırım ağırlıktan felan acıyor uyuşuyor
aynen bende 3 yastıkla yatıyorum baş yastığımın altına bi iki giymediğim elbisemi koyuyorum kaymasın diye birini göbeğimin altına koyuyorum birini bacak arama sıkıştırıyorum sırtımıda ya eşime dayıyorum yada yorgan sıkıştırıyorum
Raporum 18 mayısa kadar ama ben oka dayanamam valla. 3 mayısta doktor kontrolüm var doğum için bir tarih aralığı verirse busefer ona göre ayrılıcam. Mesela mayısın 25 inden sonra derse dişimi sıkıp 14 ünde izne çıkıcam yok 15 inden sonra derse 7 sinde izne çıkıcam. Sen neyapıcan
canım bende işte p.tesi çalışabilir raporu aldım ya 10 mayısda gidip kapattırıcam 35+2 oluyoz ozaman valla yeter bende dayanamam 37 ye kadar taaa 27 mayısa denk geliyo o kaa çalışırsam kafayı yerim şimdi bile zor geliyom işe servise binmek için koca yokuş çıkmam lazım ama artık nefesim de tıkanıyo hiç dayanamııycam bende
sen kaç haftalıksın canım??? ne kadar daha çalışcan karar verdinmi ben mesela 35. de ayrılcam dayanamıyorum ne iş yapıyosun? işin ağır değilse dayanabilirsin belki