2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

valla pembikcim anlasam bu doktorları dişimi kırıcam
kendi doktoruma dedim kan testi istediklerini. ben yapmıyorum istiyorsan sağlık ocağından yaptır dedi. şu anda gerek görmüyorum dedi
sağlık ocağı her ay yaptırman lazım diyor.kafam kazan gibi oldu valla. hergün de düzenli içtim ilacımı ama değerler düşük çıktı.

hoşbuldum tşk .kızlar bebek kıyafetleri alırken sadece ilk aylarımı aldınız? yoksa 5-6 aylık cicide aldınızmı? benim annem yok benim ilk hamileliğim biraz tecrübesizim
CNM VALLA BURDAKI HATUNLAR NE GORDULER ALDILAR BIDE BIRBIRLERINE SÖLEDILER KEŞKE BASLARDA OLSYDN BURDA HEHE ŞAKA BİYANA HALLEDERSIN ZTN COGUMUZN ANNESIDE YARDM ETMIYORKI

doğru söylüyosun inanmamak lazım bide sık sık gittim 1 gün arayla ondan artık tek hastaneye devammmmm

benimde archı gibi9,6 çıktı banada doktor en az12 ile 18 arası olması gerekiyor çok düşük çıkmış dedi.kan hapını günde 2 ye çıkarttı ama haplar mide bulantısı yapıyo 🙁(

hamilelikte kansızlık cok normal bişey ztn ve bence sağlık ocağındakiler doğru demiş her ay olmasa da bence 9 ayda 1 kere cok az en azından 2-3 ayda bir ölçmeleri lazım.canım sen sabahları pekmez yiyordun dimi?

benimde archı gibi9,6 çıktı banada doktor en az12 ile 18 arası olması gerekiyor çok düşük çıkmış dedi.kan hapını günde 2 ye çıkarttı ama haplar mide bulantısı yapıyo 🙁(

Bende de bulanti, kusma yapiyor haplar o yuzden surubunu verdi, bana da gunde 2 defa dedi,
surup ta olsa gunde 2 defa hala bulanti yapiyor bende bari gunde 1 defa iciyorum.
Hic icmemekten iyi yoksa birdahaki gittigimde tepeme binecek diye korkuyorum cunku.