2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kız vatoz sen bi doğur valla ahtım var seni dövecem haaa. İlacı unutur pekmezi unutur yapılmaması gereken herşeyi yapar yapılması gerekenleri yapmaz valla yatırıcam seni poponapopona vurucam haberin olsun.
Bide allurede benden sopa yicek oda aynı su içmez ilaç içmez valla kalcanız siz benim elimde haberiniz ola. Aluure sen neyaptın su olayını denedinmi limonlu karışımı ??

bir ara pekmez içtim şimdi üzüm yiyorum.gene pekmez alayım bari sabahları içerim
iri siyah cekirdekli kuru üzüm de ye her gün az da olsa yemeye calıs.ben bunları yapıyorum her gün.ama var ya bana daral geldi su sağlıklı beslenme mevzusundan.bıktım artık son 2 ay diye kendimi avutuyorum alışkın değilim ben böyle saatli düzenli sağlıklı beslenmeye yahuu :baby: normalde cok mıymıydım yemek konusunda hadi iştahım acıldı hamilelikte o ayrı da bi de su sağlıklı beslencem diye kasma olayı sıktı yani.hergün elma muz kivi portakal neyseki portakalı eledim 1 haftadır

kizlar dun aksam yatiyorum karnimin ustune yarim yattim yani yan
ama sag bacagimi yukari dogru cekince karnimin yarisina yatmis gibi oldum.
bizimki de gordu diyor ki nasil yatiyon oyle kizimizi eziyon.
ondan onceki gun de 7up icerken diyor ki bunu neden iciyon azraya zararli.
(uyuz hala bana inat azra diyor o isimden zor bela vazgecirebilmeme ragmen)
allahim ya nedense hep hatali davranislarimda kizi aklina geliyor,
baska zamanlar hec kizi mi var adamin ruhu duymaz.

sende vicdanen kendini kötü hissediyorsun tabiki demi
amnn kocalar yatsın bakim 9 ay yan yan nesl oluyo yada ne kadar yapabiliyolar vallahi biz elimizden geleni yapıyoruz özellikle üstüne yatmıyoz yaaaaaa

Geri