2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben de geçen hafta yaptırdım kan testi.. Düşük çıkan değerlerim var ama doktorum öyle olacak tabi, hamilesin sen.. Herşey tam çıkmaz dedi.. Bide öyle her ay kan testinin falan gerekli olmadığını daha önce söylemişti... En doğrusu doktorumuza güvenmek bence... Çünkü en baştan beri o biliyor bizi... Streş yapma kızımda sıkılmasın..
Kızıma iy bak nan...

ztn senınle konstktn sonra bıkac gun pekmez kasıkladm ama anca bıkac gun dayanabıldm untuyrm sımdıaksm sabah 1-2 kasık atyrm=)

iyiki bir kızın var heee.

evet doktoruma güveneyim şurda 2 ay kaldı zaten doğuma. beni en iyi o bilir.
hadi ben şantiyeye kaçtım görüşürüz

ya kızlar benim oğluş bu ara az haraketli bu durumda beni üzüyor korkutuyor sürekli kalp atışı dinlemeye gitmezsem rahat edemiyorum sizinkiler nasıl?

ceylan bu zamanlarda hareketleri azalır ama kuvvetlenirmiş, ama yine de hissetmen gerekiyor

Leach sen yakında yemekteyiz mi izledin yoksa?

bende rüyamda tv izliyorum kaza haberi var. elh ölmüş. nasıl ağladım. topiğe girmeye çalışıyorum sizin haberiniz var mı diye. ağlaya ağlaya uyandım.

elhin ömrü uzamış demek ki dünürüm

ztn senınle konstktn sonra bıkac gun pekmez kasıkladm ama anca bıkac gun dayanabıldm untuyrm sımdıaksm sabah 1-2 kasık atyrm=)

bazen ben de unutabiliyorum ya da midem bulandığından özellikle içmiyorum canım ama alışkanlık haline geldi bende artık genelde her sabah..
bence sen de aklına geldikce 1 kasık bile olsa ye.kan olsun canım.malum kanımız bölünüyor su anda