kız vatoz sen bi doğur valla ahtım var seni dövecem haaa. Ilacı unutur pekmezi unutur yapılmaması gereken herşeyi yapar yapılması gerekenleri yapmaz valla yatırıcam seni poponapopona vurucam haberin olsun. bide allurede benden sopa yicek oda aynı su içmez ilaç içmez valla kalcanız siz benim elimde haberiniz ola. Aluure sen neyaptın su olayını denedinmi limonlu karışımı ??
haklısn cnm tam dayaklıgım ben oldum bıttım ıhmal kar bırıyım ben annemde böle sıkayetcı sımdı ıcmedıgımı duysa neler yaparlar bana ama işte unutyorm ınan bide bulntı yuzunden zorlamıyrm kendımı bende kızyrm kendımeee
Kız vatoz sen bi doğur valla ahtım var seni dövecem haaa. İlacı unutur pekmezi unutur yapılmaması gereken herşeyi yapar yapılması gerekenleri yapmaz valla yatırıcam seni poponapopona vurucam haberin olsun.
Bide allurede benden sopa yicek oda aynı su içmez ilaç içmez valla kalcanız siz benim elimde haberiniz ola. Aluure sen neyaptın su olayını denedinmi limonlu karışımı ??
Evet caniiim dun sana soyleyecektim de unuttum.
Surahimde duruyor, tadi da hosuma gitti ne agir nede fazla hafif.
Esim de diyor hayirdir bu ne, koktail mi yaptin kendine. Bu arada bi afferin hak ettim ama dun ilk defa iki tane kan surubu ictim,
ama aksam ustu midem kotu oldu, bugun tekrar iki tane deneyecegim belki duzelir.
Haftaya doktora gidiyorum ya korkuyorum kanimi olcer dusuk cikar da kizar diye.
allure aynı seyi benim esim de yapıyor oyle yatma ,elleme ,karnını sallama (bazen hareket etmiyor korkuyorum oynasın diye sallıyorum biraz)karısıp duruyor deli oluyorum vereyim de sen tası bakalım nasıl oluyormus diyorum ben de
haklısn cnm tam dayaklıgım ben oldum bıttım ıhmal kar bırıyım ben annemde böle sıkayetcı sımdı ıcmedıgımı duysa neler yaparlar bana ama işte unutyorm ınan bide bulntı yuzunden zorlamıyrm kendımı bende kızyrm kendımeee
ben haftasonu tatile cıkarıyorum sütü pekmezi ve kayısı üzüm vs.genelde unutuyorum ya da dısarda oluyorum.pekmez yediysem süt kalıyor gibi mesela.haftaiçi hersey saatli oluyor ama haftasonu karışıyor hepsi birbirine
Canım bari yanına al biz hatırlatırız sana burdan sen çantana koy her sabah seni zorlarız biz bide pembiğin dediği gibi siyah üzüm ye kuruyemişçiden al elinin altında bulunsun aklına geldikçe biraz yesen kardır valla
Evet caniiim dun sana soyleyecektim de unuttum.
Surahimde duruyor, tadi da hosuma gitti ne agir nede fazla hafif.
Esim de diyor hayirdir bu ne, koktail mi yaptin kendine. Bu arada bi afferin hak ettim ama dun ilk defa iki tane kan surubu ictim,
ama aksam ustu midem kotu oldu, bugun tekrar iki tane deneyecegim belki duzelir.
Haftaya doktora gidiyorum ya korkuyorum kanimi olcer dusuk cikar da kizar diye.