A archimim Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.502 celinee' Alıntı: Geldim ben kızlar bi geçmişe bakayım dedim, gene çiş kaçırıyordum altıma az kalsın yaa... Arch tamam ben evlenirim senlen hem sen oğlunla olursun, ben de kızımla.. Süper olur.. Ama göbeğmi kapatırım da başka yerimi kapatmam öyle, haberin olsun.. Genişletmek için tıkla ... valla anlamam. evleneceksek sözümü dinleyeceksin. göbeğini kapatıp totoyu açmak yok.
celinee' Alıntı: Geldim ben kızlar bi geçmişe bakayım dedim, gene çiş kaçırıyordum altıma az kalsın yaa... Arch tamam ben evlenirim senlen hem sen oğlunla olursun, ben de kızımla.. Süper olur.. Ama göbeğmi kapatırım da başka yerimi kapatmam öyle, haberin olsun.. Genişletmek için tıkla ... valla anlamam. evleneceksek sözümü dinleyeceksin. göbeğini kapatıp totoyu açmak yok.
elh Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.503 celinee' Alıntı: elh ben de aradım açmıyo ki telefonu anlamadım ben.. Bizim burdaki telefonlardan aradım.. Geri arasa da santrale düşer... Genişletmek için tıkla ... ara anam ara kudursun köpek
celinee' Alıntı: elh ben de aradım açmıyo ki telefonu anlamadım ben.. Bizim burdaki telefonlardan aradım.. Geri arasa da santrale düşer... Genişletmek için tıkla ... ara anam ara kudursun köpek
pembik Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #12.504 elh' Alıntı: vodofon bılınmeyen no dan mı sordun pembikim Genişletmek için tıkla ... mail attım (vodafone'a deil tabi sana)
elh' Alıntı: vodofon bılınmeyen no dan mı sordun pembikim Genişletmek için tıkla ... mail attım (vodafone'a deil tabi sana)
zynpmrt Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.505 Kızlar yemekten geldim ama acayip iş patladı yine üstelik çokda uykum var off off akşam üstü aranıza dönebilirim umarım 🙁
Kızlar yemekten geldim ama acayip iş patladı yine üstelik çokda uykum var off off akşam üstü aranıza dönebilirim umarım 🙁
celinee Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.506 archimim' Alıntı: valla anlamam. evleneceksek sözümü dinleyeceksin. göbeğini kapatıp totoyu açmak yok. Genişletmek için tıkla ... Totoyuda kapatırım tamam ama sen de çok zorlama ama öyle peçe neyim takmam, taşlı eldivenler falan kullanmam...
archimim' Alıntı: valla anlamam. evleneceksek sözümü dinleyeceksin. göbeğini kapatıp totoyu açmak yok. Genişletmek için tıkla ... Totoyuda kapatırım tamam ama sen de çok zorlama ama öyle peçe neyim takmam, taşlı eldivenler falan kullanmam...
elh Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.509 pembik' Alıntı: mail attım (vodafone'a deil tabi sana) Genişletmek için tıkla ... ............
A archimim Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #12.510 bal kavanozu' Alıntı: yarın eminönünde mağzalar açıkdı dimi Genişletmek için tıkla ... açıkmış kavanoz. bende gidecektim ama yarın işyeri tatil mi belli değil
bal kavanozu' Alıntı: yarın eminönünde mağzalar açıkdı dimi Genişletmek için tıkla ... açıkmış kavanoz. bende gidecektim ama yarın işyeri tatil mi belli değil