MAŞALLAH KIZINA SİNHAAA.....EY ALLAM 3000 LER GORUNMÜŞ ARTIK YA.AY HEYCAN BASTI ŞİMDİ YAAAA......bende doktora gttim kızımı gördüm.benim kız dana kadar olmuş hemde koca kafalı ya 🙂 kafa boyutu 38haftalık çıkıyor o kadar kocaman ve 3100gr olmuş.ben nasıl normal doğurcam bunu bilmem 😕

açıkmış kavanoz. bende gidecektim ama yarın işyeri tatil mi belli değil

realin oralardan geçerkende bakıyorum safsaf etrafa acaba hangi apartmandasın diye 🙂 inşallah görüşürüz bigün.ben bu aralar doğurmazsam tabi..evet hanlar açıkmış. ama yarın sanırım paşa paşa işe geleceğim . nasılda heveslenmiştim tatil olur diye
özbek nasılsın ne alemdesin?? kzın nasıl ??
hehe yok beni oralarda arama 🙂 bir gün reale falan uğrarsan ara beni gelirim
benim kızım ablası burdaki tüm bebişlerin 🙂 dövmez o kimsecikleeri özbekimmaşallah sinha kızına senin kız bnim kızı döver beninkide cumartesi 1100 gr dı🙂
evet cnm 35. olduk yarın 36.haftaya giriyorum.artık herkes tek parçamısın hala diye sormaya başladı.ama ben yakında doğururum sanki ya 😕wuuuuuu 35. hafta mı![]()
sagol aslıcım cok şükür bende kızımda artık iyi hersey yolunda gidiyor tansiyonum yükselcek diye korkarken düşmeye başladı
MAŞALLAH KIZINA SİNHAAA.....EY ALLAM 3000 LER GORUNMÜŞ ARTIK YA.AY HEYCAN BASTI ŞİMDİ YAAAA......![]()
bundan sonra gelirim canım işlerimi teslim ettim bu akşam son artık calışmaya🙂aman düşük olsunda yüksek olmasın.arada gel topiğe haberlerini alalım
anam benim kız 3000 gr doğsa şükredeceğim. anası gibi solucan doğacak
bende anlamadım doktor 3kilo diyince dondum kaldım.ben nasıl doğurcam ya dedim.extra hiçbişey yapmadım cnm inan,ne pekmez yiyorum ne de süt içiyorum.benim sıpa babasına çekmiş sanırım.kayınvalideme söyledimde babasına çekmş ozaman diyor o da 4-5kilo doğmuş.yandım ben yandım.koca kafalı şişko kızım nasıl doğcak ya 😕maşalahhhhh o ne olmuş öyle neyle beslendin 🙂
benimkisinin de bir tek kafası kocaman. diğer yerleri minicik
sağol cnm..benimki birden coştu 1ay önce 1300dü nasıl 3e çıktı anlamadım hiçMAŞALLAH KIZINA SİNHAAA.....EY ALLAM 3000 LER GORUNMÜŞ ARTIK YA.AY HEYCAN BASTI ŞİMDİ YAAAA......![]()