2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimki de o zamanlarda olur sanırım... Sezeryan kesin de tarih belli değil... Evet ya çok az kaldı..

benim doktor tarıh bıle ayarlama ıstedı sezaryan olursa.06.06 guzel tarıhmiş.eşimde farketmez tarıhı araba plakasımı alıyoz dedi.kadın dondu kaldı.bize boş olduğunuz bı gun ayarlayın dedi sezaryan olursa🙂

ben de fazla alıştım galiba, bir daha hiç eski halime dönemeyecekmişim gibi geliyor. en çok topuklu ayakkabı bir de kot giymeyi özledim yaaa....

ben de fazla alıştım galiba, bir daha hiç eski halime dönemeyecekmişim gibi geliyor. en çok topuklu ayakkabı bir de kot giymeyi özledim yaaa....

demi ya eskiden nasıl zeki çevik ve atılgandık 🙂 bende sanki hep böyle kalacak gibiyim eski günler hayal oldu. sanki hep sallana sallana yürüyüp , yerimden kalkamayacakmışım gibi geliyor.

serseri diyom bazen :çitos:

e ii o kötü söz sayılmaz

insanın istemediği gelir başına koparmış, senin kız kesinikizler burcu olacak demekki

nooluyor ikizler olunca, ben hiç anlamam o işten.
bir kendi burcumu bilirim, kova dahiler burcu 🙂

kızlar chicconun trio modeli dısında bana tavsiye edebileceğiniz bebek arabası ve puset takım olarak varmı bir model? esimin arkadasından fiyat alıcaz da chicco da calısıyor o

pembik bende chicco aldım ama trio modeli değil ebebekten 683 lira tuttu bide 100 lira hediye çeki verdiler 583 e geldi otokoltuğu olan ana kucağı forme serisindeki anakucağı ama araba farklı çok güzel ana kucağıda koyuluyo arabaya ama puset kısmı çıkmıyo ama buna rağmen 6.5 kilo çok hafif

ben de istemiyorum ikizler.. Hiç anlaşamam... Yengeç olur bekler belki diye umut ediyordum.. İlk başta tarih 18 haziran falandı çünkü.. Geç döllenme vardı.. Sonra bizim oğlan geldi satı buldu, hatta geçti bile.. 10 haziran falandı en son.. E sezeryan olunca da haziran başı oldu.. İkizlere kitlendik yani...
Neyse sen tut da kızım yengeç olsun bari.. Aslan burcuyum ben yengeçlerle süper anlaşırım..