bende ilk aylarımda gittim doktora oradakilerin karnı burnunda nasıl heveslenmiştim. dedim ben ne zaman göbekleneceğim. şimdi doğum için şafak sayıyoruz. ne çabuk geçti bu hamilelik halbuki ben yeni alışmıştım.
demi ya eskiden nasıl zeki çevik ve atılgandık 🙂 bende sanki hep böyle kalacak gibiyim eski günler hayal oldu. sanki hep sallana sallana yürüyüp , yerimden kalkamayacakmışım gibi geliyor.
kızlar chicconun trio modeli dısında bana tavsiye edebileceğiniz bebek arabası ve puset takım olarak varmı bir model? esimin arkadasından fiyat alıcaz da chicco da calısıyor o
pembik bende chicco aldım ama trio modeli değil ebebekten 683 lira tuttu bide 100 lira hediye çeki verdiler 583 e geldi otokoltuğu olan ana kucağı forme serisindeki anakucağı ama araba farklı çok güzel ana kucağıda koyuluyo arabaya ama puset kısmı çıkmıyo ama buna rağmen 6.5 kilo çok hafif
ben de istemiyorum ikizler.. Hiç anlaşamam... Yengeç olur bekler belki diye umut ediyordum.. İlk başta tarih 18 haziran falandı çünkü.. Geç döllenme vardı.. Sonra bizim oğlan geldi satı buldu, hatta geçti bile.. 10 haziran falandı en son.. E sezeryan olunca da haziran başı oldu.. İkizlere kitlendik yani... Neyse sen tut da kızım yengeç olsun bari.. Aslan burcuyum ben yengeçlerle süper anlaşırım..