benimki de o zamanlarda olur sanırım... Sezeryan kesin de tarih belli değil... Evet ya çok az kaldı..
ben de fazla alıştım galiba, bir daha hiç eski halime dönemeyecekmişim gibi geliyor. en çok topuklu ayakkabı bir de kot giymeyi özledim yaaa....bende ilk aylarımda gittim doktora oradakilerin karnı burnunda nasıl heveslenmiştim.
dedim ben ne zaman göbekleneceğim. şimdi doğum için şafak sayıyoruz. ne çabuk geçti bu hamilelik halbuki ben yeni alışmıştım.
benim doktor tarıh bıle ayarlama ıstedı sezaryan olursa.06.06 guzel tarıhmiş.eşimde farketmez tarıhı araba plakasımı alıyoz dedi.kadın dondu kaldı.bize boş olduğunuz bı gun ayarlayın dedi sezaryan olursa🙂
ben de fazla alıştım galiba, bir daha hiç eski halime dönemeyecekmişim gibi geliyor. en çok topuklu ayakkabı bir de kot giymeyi özledim yaaa....
Ben de uygunsa doktor 03.06 istiyorum..

serseri diyom bazen :çitos:
benim doktor tarıh bıle ayarlama ıstedı sezaryan olursa.06.06 guzel tarıhmiş.eşimde farketmez tarıhı araba plakasımı alıyoz dedi.kadın dondu kaldı.bize boş olduğunuz bı gun ayarlayın dedi sezaryan olursa🙂

bende ikizler burcu olsun istemiyorum yaaa. 25 haziran doğum tarihi gözüküyor ama 20 sinden önce doğarsa geri tepicem içeri.
en gıcık olduğum 2 burç ikizlerle teraziydi gittim teraziyle evlendim kızımda neredeyse ikizler olacak. ne bahtsız bedeviyim![]()

nooluyor ikizler olunca, ben hiç anlamam o işten.bende ikizler burcu olsun istemiyorum yaaa. 25 haziran doğum tarihi gözüküyor ama 20 sinden önce doğarsa geri tepicem içeri.
en gıcık olduğum 2 burç ikizlerle teraziydi gittim teraziyle evlendim kızımda neredeyse ikizler olacak. ne bahtsız bedeviyim![]()
kızlar chicconun trio modeli dısında bana tavsiye edebileceğiniz bebek arabası ve puset takım olarak varmı bir model? esimin arkadasından fiyat alıcaz da chicco da calısıyor o
bende ikizler burcu olsun istemiyorum yaaa. 25 haziran doğum tarihi gözüküyor ama 20 sinden önce doğarsa geri tepicem içeri.