2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim abimler boşanırken ( ki abim başka bir adamın şekşi mesajlarını yakalamıştı kadının telefonunda)
abimin evde olmadıgı bi zamanda kadın gelip yatak odasını, salon takımını, yemek odasını, perdeleri, televizyonu, buzdolabındaki mayoneze ketçaba kdr götürmüştü :çitos:
adam şok olmustu eve dönünce..
o da allahtan ona aldıgı pırlantaları fln saklamış da intikam alabilmişti. :çitos:
böle bi zoraki anlaşma oldu aralarında :çitos:

hay allahım manak karıya da bak..ay ne insanlar var yarabbim ucuz kurtulmuşssunuz canım şükredin bence

canım ztn artık cok üzülmüyorum ayrılmalarına sadece ege icin üzülüyorum hayırlısı olsun artık dicek bişey yok

Pembikim haklarında hayırlı olsun Ege içinde umarım iyi olur herşey umarım hayatta yaşayacağı tek kötü şey anne babasının boşanması olur başka bi derdi olmasın inşallah mutlu olsun çok allah bahtını açık etsin minik egenin gördüm resmini çok şeker maaşallah

çok üzücü ya.hayırlısı olsun.insanın eşi bıgün karşına geçip deseki senden daha çok sevdiklerim oldu.onları bile unuttum.taş olsa çatlardı heralde.yada aşık olduğum için öyle gelıyo.abın en ince vuruşu yapmış bence pembik.olan çocuklara oluyo ama mutlu olmadıktan sonra bırlekteliğin anlamı yok

bir de cocukları vardı dimi?mecburen görüşmek zorundalar ay bu da cok kötü oluyor işte

evt aynen valla bana da söylense bu laf cok koyardı.artık doğrumu yoksa acıtmak icin mi dedi bilmiyorum hiç

arceya senın eskı yenge tam bi aşifteymiş ha.abın bı dövseymiş gız hırsını alsaymış.şiddeti sevmem ama şu altadma olaylarına gıcık oluyorum ya.utanmaz rezil.önceden ayrılsymış ozamn

evt aynen valla bana da söylense bu laf cok koyardı.artık doğrumu yoksa acıtmak icin mi dedi bilmiyorum hiç

ya onunda canım yanmışki acıtmak istemiş.hayat boyle enterasan.yediğin içtiğin ayrı düşmüyo.bi bakıyon düşman oluyon.hayat ilginç işte.Hayırlısı hiçbirimizi hayatta ne yaşıcağı belli değil.Allah korusun...