2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yıkandım mis oldum geldım, patates salatası yapıcam bırazdan bu akşam ligh takılcaz dun agır yedık, şimdı suratı duşcek kocamın he he

kızlar yarın çocuk esırgeme kurumuna gıtmek ıstıyorum ama dayanabılecek mı kalbım aglarsam çok ayıp olacak sızce gıtmelımıyım heryıl gıdıyorum ama bu yıl daha bı koyacak bana sankı

sıhhatler olsun canım . Patates salatasıda çok hafif sayılmaz kız benim kocaya 7/24 ver bayılır valla bol soğanlı ve baharatlı olacak
valla antepli bir adam için patates salatası bol yaglı nar ekşılı bıle olsa ara meze olur anca :dp178: ama bana yeter kendı duşunsun, gerçi sonra benı kudurtuyo gece durum yemege gıdıoz bende dayanamıom yıyom yıne zararlı ben cıkıom

kızlar yarın çocuk esırgeme kurumuna gıtmek ıstıyorum ama dayanabılecek mı kalbım aglarsam çok ayıp olacak sızce gıtmelımıyım heryıl gıdıyorum ama bu yıl daha bı koyacak bana sankı

İstersen bu sefer ertele kızın doğduktan 1-2 ay sonra gidersin hem şimdi karnın burnunda çocuklar görünce kıskanmasın diye dedim belki onlarında içi burulur ama saçmalamışta olabilirim aklıma birden öyle geldi sen bilirsin

Geri