Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimki de gelmek üzeredir ama ben öyle oturdum kaldım.. yemek falan bişi hazırlamadım... gelsin hazırlasın valla. Akşam o kadra hastayken ben o uyudu...
benimki de gelmek üzeredir ama ben öyle oturdum kaldım.. yemek falan bişi hazırlamadım... gelsin hazırlasın valla. Akşam o kadra hastayken ben o uyudu...
kızlar yarın çocuk esırgeme kurumuna gıtmek ıstıyorum ama dayanabılecek mı kalbım aglarsam çok ayıp olacak sızce gıtmelımıyım heryıl gıdıyorum ama bu yıl daha bı koyacak bana sankı
valla antepli bir adam için patates salatası bol yaglı nar ekşılı bıle olsa ara meze olur anca ama bana yeter kendı duşunsun, gerçi sonra benı kudurtuyo gece durum yemege gıdıoz bende dayanamıom yıyom yıne zararlı ben cıkıom
kızlar yarın çocuk esırgeme kurumuna gıtmek ıstıyorum ama dayanabılecek mı kalbım aglarsam çok ayıp olacak sızce gıtmelımıyım heryıl gıdıyorum ama bu yıl daha bı koyacak bana sankı
İstersen bu sefer ertele kızın doğduktan 1-2 ay sonra gidersin hem şimdi karnın burnunda çocuklar görünce kıskanmasın diye dedim belki onlarında içi burulur ama saçmalamışta olabilirim aklıma birden öyle geldi sen bilirsin