benım anamda izmirde.keşke bende gidip bi görebilseydım ya çok özledi.selam söyle arceyabiz bu gece anama gitcez![]()
benım anamda izmirde.keşke bende gidip bi görebilseydım ya çok özledi.selam söyle arceyabiz bu gece anama gitcez![]()
en son gittiğimde kendimi sıkmaktan kıpkırmızı olmuştum
hele ki şimdi gitsem nolur acep
İstersen bu sefer ertele kızın doğduktan 1-2 ay sonra gidersin hem şimdi karnın burnunda çocuklar görünce kıskanmasın diye dedim belki onlarında içi burulur ama saçmalamışta olabilirim aklıma birden öyle geldi sen bilirsin
ananı da al git![]()

benım anamda izmirde.keşke bende gidip bi görebilseydım ya çok özledi.selam söyle arceya
benım anamda izmirde.keşke bende gidip bi görebilseydım ya çok özledi.selam söyle arceya
biz bu gece anama gitcez![]()

oyhhhh içim bi hoş olduannem ve teyzem gelırken sevketi bostan getırdı turp otu radıka getırdı bır de koruklu bamya ıstemıştım onu da yaptılar yedım afıyetle ahhh anneler ahhh ızmır yemeklerı
annem ve teyzem gelırken sevketi bostan getırdı turp otu radıka getırdı bır de koruklu bamya ıstemıştım onu da yaptılar yedım afıyetle ahhh anneler ahhh ızmır yemeklerı
canım egekentte oturuyo.sen çiğlideydin demi.geldiğimde tanışırız inş. canım.çok isterim.çok yakınız yani.annemın evıyle tabi
eneee nerdeler tam olarak yıurum