2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbulda bazen bazıları bulunuyor ama kargoyla yolluyor annem bana hatta pazarda adamları var bazen onları tembihliyor onlar yolluyor benim adresime sizde isteyin annenizden yollasın valla gayet iyi oluyor söyleyeyim

aslında bursa da çok ot var ama bılmıyorlar yemeklerını. annem gelınce salıom baga bahceye neler topluyo neler, hele şevketı bostan çok var burda bu kadar pahalı otu bılmıyorlar ızmırde olsa kapış kapış gıder, göbegımden egılebılsem toplarım ama sonra artık

ALLAH ömur verırse emeklı olunca alıcaz bırıkımlerımızı gıdıcez buralardan alaçatıda butık otel açıcaz ev yemeklerı restorantı da acıcam otelde, hayalımız bu. otlar etler şaraplar fasıllar ömrumun gerı kalanı böyle geçsın barı dıcez vurcaz dıbe kısmetse

Ayy allah kalbine göre versin canım umarım istediğin herşey gerçekleşir. Bizimde eşimle İzmire yerleşme planımız var 5-6 sene sonra düşünüyoruz çocuğu burda okutmak istemiyoruz ikimizde ama kısmet tabi bakalım

Ayy allah kalbine göre versin canım umarım istediğin herşey gerçekleşir. Bizimde eşimle İzmire yerleşme planımız var 5-6 sene sonra düşünüyoruz çocuğu burda okutmak istemiyoruz ikimizde ama kısmet tabi bakalım
sizin kı daha yakınmış ne guzel, inan ızmırde iş sektöru olsa bı dk durmayız burda ama orada alınan maaşla burada kı çalışma şartları ve maaşı aynı degıl sende bılıyorsun. ızmır bu konuda bır turlu kendını aşamadı ne yazık kı

sizin kı daha yakınmış ne guzel, inan ızmırde iş sektöru olsa bı dk durmayız burda ama orada alınan maaşla burada kı çalışma şartları ve maaşı aynı degıl sende bılıyorsun. ızmır bu konuda bır turlu kendını aşamadı ne yazık kı

İşte İstanbulda bir ev sahibi olabilirsek kiraya vermeyi düşünyoruz ufak bi iş kuralım diyoruz eşimle hem kiradanda gelir olur çünkü burda kiralar oldukça yüksek İzmirdeki maaşlara denk geliyor valla. bizim burda kazandığımız parayı izmirde duyanlar nasıl olurda hala birikiminiz olmaz diyor ama buranın şartlarıda o parayı pul ediyor maalesef.

Kızlar recepten haberi olan varmı kaçgündür aklımda unutuyorum sormayı bende numarası vardı ama diğer sitedeki özel mesajlarımda yazıyordu bulamadım o yüzden facede nezamandır uğramıyor sanırım merak ettim haber alan varsa paylaşsın

Geri