2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burda en kral kazanç 1000tl oralar nasıl cok merak ettim

O dediğin benim çalıştığım sektörde sıfır eleman maaşı canım burda ama şöyle düşün bizim izmirde üçkuyularda ki 3+1 kaleriferli ve kapıcılı olan evimiz maksimum500 tl kiraya veriliyor ama aynı özelliklerde ve aynı merkezi konuma sahip istanbuldaki ev 2.000 en iyi ihtimalle 1.800 TL ye kiraya veriliyor

O dediğin benim çalıştığım sektörde sıfır eleman maaşı canım burda ama şöyle düşün bizim izmirde üçkuyularda ki 3+1 kaleriferli ve kapıcılı olan evimiz maksimum500 tl kiraya veriliyor ama aynı özelliklerde ve aynı merkezi konuma sahip istanbuldaki ev 2.000 en iyi ihtimalle 1.800 TL ye kiraya veriliyor
wuuu çok zor anacım o şartlar altında yaşamak

wuuu çok zor anacım o şartlar altında yaşamak

yaa işte iki ucu moklu değnek biz burdan bir ev alıp 1.500 TL ye kiraya versek izmirde başka iş yapmasak bile geçiniriz. Tabi burdada daha uygun yaşamak mümkün ama mesafeler çok uzak maalesef ben mesela daha uygun kira veriyorum ama benzin parası köprü parası astarı yüzünden pahalıya geliyor aman neyse derin mevzular bunlar dertlendim gene İzmirimin gözünü seveyim valla

Evet izmirde iş imkanları kıstlı ne yazıkki.bizde o yuzden burdayız🙁
arkadaşlarla karşılaştırıyozruz kazançları şaşıyolar gercekten.ben burda izmirdeki daha kıdemlı olan arkadaşımdan çok daha ii kazanıyorum.ama bursada çok pahalı bi şehır.izmir gıbıde ucuz değil

Ben kaçıyom kızlar kociş geldi öpüyorum hepinizi fırsat bulamam birkaçgün girmeye ev curcuna annem canıma okur valla dikkat edin kendinize ve minişlere hepimizin bayramı kutlu olsun

Kızlar merhaba!!! Akşam akşam bakim napıyorsunuz, daha doğrusu ne yapmışsınız dedim..
Ay ben sabah ağdaya gideceğim çok korkuyorum ya... Yarın ancak öğleden sonra gelirim.. Off ya!!!

Geri