Kanal d de çalışan bir arkadaşımın kızı 3 yıl önce okadar küçük doğduki. Tam 750 gramdı doğduğunda ve sonrasında 200 gram kaybetti doktorlar tamamen ümidi kesin ama biz elimizden geleni yapıyoruz dediler şimdi maaşallah büyüdü hep biraz geriden geliyor ama gelişiminde hiçbir problem yok geriden gelmeside öyle fazla değil prametüre doğanların düzeltilmiş yaşı diye bişey varya o yaşa göre normal maaşallah
Kızlar şimdi bir arkadaşım aradı hafta sonu afacan oğlu dedesiyle oturma odasındaymış dede 2 dakka içeriye su almaya gitmiş bu afacanda kaşla göz arasında odanın kapısını kapatıp birgüzelde kitlemiş kalmış içerde serseri allahtan çok korkmamış ama benim arkadaşım daha çok korkmuş tabi bütün aile panik olmuşlar sonra dedesi tornavidayla kapıyı açmış da rahatlamışlar. Demekki neymiş evdeki hiçbir kapının üzerinde çocuklarımız yeteri kadar büyüyene kadar anahtar bırakmıyormuşuz . Dikkatli olmakta fayda var
herkes camasir yikama utuleme isine baslamis .. benim hic ugrasmaya niyetim yok.. ya bebek bi dogsun o zaman da yapilir di mi ama... bi hastane cantasini hazirladim hersey duruyo oyle.. mobilyalari bile tam yerlestirmedim ben daha
herkes camasir yikama utuleme isine baslamis .. benim hic ugrasmaya niyetim yok.. ya bebek bi dogsun o zaman da yapilir di mi ama... bi hastane cantasini hazirladim hersey duruyo oyle.. mobilyalari bile tam yerlestirmedim ben daha
hepsini yıkamasan bile ilk etapta giydirceklerini yıkaman lazım bebişler çok kirli çıkarıyor ne giydireceksin sonra bebeğine yıkamadanda giydirilmez. Hem lohusayken uğraşmak biraz daha zor olmaz mı??.Bende bu hafta sonu yıkıcam kızımın kıyafetlerini ve hestane çantamızı hazırlıcam.
kalbıme gıren agrı benı oldurcek
gecen gece acıle gıttık ama kalple ılgılı bısey cıkmadı
resmen sıkısıyor gogsun agrısı sırtıma kolum avuruyor cok fena acaba bebegımyukarı cok mu baskı yapıyor anlamıyorumkı
kalbıme gıren agrı benı oldurcek gecen gece acıle gıttık ama kalple ılgılı bısey cıkmadı resmen sıkısıyor gogsun agrısı sırtıma kolum avuruyor cok fena acaba bebegımyukarı cok mu baskı yapıyor anlamıyorumkı
dae benim de öyle cok fenaydı bu haftaya kadar 15 dakikadan cok ayakta duramıyodum. 5 basamak cıksam nefesim kesiliyodu..cok da canım acıyodu kasılıp kalıyodum tam kalbimin arkasına bıcak saplanıyo gibiydi..neyseki hafifledi, doktor bebeğin poposunu oraya bastırdıgı kendini ittirdiği için olduğunu söyledi..bi de hamilelik önces durus bozukluğu olduğu için kasların birleştiği yerde zorlama oluyomuş..simdi biraz aşağı indi heralde rahatladım yaa