Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya kızlar demin ekranda bir raporu inceliyordum dalmışım elim de karnımda birden bişey hissettim sanki denizde havaya atlayan bir balık gibi..ayağımı elimi çözemedim ama resmen hissettim..çok korktum önce sonra da gözlerim doldu ay cok fena oldum yaff
ne güzel kızın sevinmiş. anacım benimkisi tembel teneke ancak balık gibi kayıyor. sizin bebekleriniz gibi tekme atıp yuvarlandığını hiç görmedim. halası gibi tembel olacak
Ben anlamam hiç göbeğim aşağıda mı yukarıda mı.. Koccaman olduğunu biliyorum sadece.. Sağolsunlar herkes söylüyoo farkında değilimdir diye öküz gibi oldun dedi bugün birisi maşallah.. Ben de dedim sağol o senin öküzlüğün.. Çok bozuldu galiba...
Bana da gobegim iyicene otaya ciktigindan beri yani 2 aydir karnin nekadar assagida sanki doguracak gibisin diyorlar da, 2 aydir da dogurmadim cok sukur.
ne güzel kızın sevinmiş. anacım benimkisi tembel teneke ancak balık gibi kayıyor. sizin bebekleriniz gibi tekme atıp yuvarlandığını hiç görmedim. halası gibi tembel olacak
sevinmiş mi hoplayıp zıplıyor diye mi dedin bunu🙂canım yakında ztn kavuşucaz bebişlere allahın izni ile o zmn doya doya dokunucaz 🙂 kızlar halaya benzer ay bizimkisi de kayınvalideme benzicek kesin cok korkuyorum eli çok ağır rahat birisi off offfffff o aynı ayağı ya da elini dün kaburgama bir dayadı resmen kac dakika hareket edemedim ben öldüm acıdan yaa..nasıl battı anlatamam hep öyle kalcak diye ödüm koptu neyseki sabah kalktığımda geçmişti.
hanzolar ya lafa bak. bana da öküz gibi oldun diyorlar. dur bende bundan sonra o sizin öküzlüğünüz diyim iyi fikir
Bide kızıma tembel deyip durma... Senin oğlunda öyleydi aynı... Ben de ona tembel teneke deyip duruyordum.. Bugün bütün herkese gösterdi kendini nerdeyse... Karnımı hiç bu kadar hareket ederken görmemiştim.. Hem o hareket ediyordur da sen bakmıyorsundur.. haha
yemekte bizim çaycı anlatıyordu, onun oğlu 1600 gr doğmuş, 6,5 aylık. gayette sağlıklı bir delikanlı şimdi. bööle erken doğum hikeyeleri duyunca içim rahatlıyor biraz.
haklısın hem şimdi tıp çok gelişti bikaç ay önce gazetede okumuştum hakkariydi sanırım 25 haftalık doğmuştu bebiş yaşatılmıştı, yinede hayırlısıyla zamanlarında gelirler inşallah