marketlerde ya da 1 milyoncularda satılıyor, raf örtüsü diye. desenli, rulo şeklinde
ama onlar naylonlu değil mi ?? bende kapitone diktireceğim yıkar yıkar kullanırım diyorum.
iiitamam ya almıyorum=)
heh şöyleeee 🙂
marketlerde ya da 1 milyoncularda satılıyor, raf örtüsü diye. desenli, rulo şeklinde
iiitamam ya almıyorum=)
yemekte bizim çaycı anlatıyordu, onun oğlu 1600 gr doğmuş, 6,5 aylık. gayette sağlıklı bir delikanlı şimdi. bööle erken doğum hikeyeleri duyunca içim rahatlıyor biraz.çok yakında düşmesin ama![]()
iiitamam ya almıyorum=)
ay celine ağzına sağlık ne güzel cevap vermişim.İçimin yağları eridi valla okurkenBen anlamam hiç göbeğim aşağıda mı yukarıda mı.. Koccaman olduğunu biliyorum sadece.. Sağolsunlar herkes söylüyoo farkında değilimdir diye öküz gibi oldun dedi bugün birisi maşallah.. Ben de dedim sağol o senin öküzlüğün.. Çok bozuldu galiba...![]()

Ben anlamam hiç göbeğim aşağıda mı yukarıda mı.. Koccaman olduğunu biliyorum sadece.. Sağolsunlar herkes söylüyoo farkında değilimdir diye öküz gibi oldun dedi bugün birisi maşallah.. Ben de dedim sağol o senin öküzlüğün.. Çok bozuldu galiba...![]()