bence de dert bebek sevmek
ben de büyük yatakta yatacam
emzirip yanımda uyutacam bebegi
sevsinner hadi bakim :çitos:
:Hafta Hafta Gebeliğik Hamilelik Takibi Doktor Muayenesi, Bebek Odası, Bebek Eşyaları, Gebe Hamile Eşyaları Kıyafetleri.:
buna uygun değilmi kilosu bu kılolar arasında değilmi senın kız archiii
Kiz Archiii Allah seni ne etmesin kizin normal canim olcumler tam net olmayabilir ki,
diyelim ki 100% net sadece bir hafta geriden geliyor.
Kuzenim 2500 gram dogurdu kizini ve kizi simdi 2 yasina giricek gayet tatli.
Ablamin ikizleri de 2700 ve 2800 gram dogdular ele avuca cok kolay aliniyor su an da coook iyile cok sukur, sen hic merak etme.
canım ben sat a göre 33 haftalık hamileyim ama geç döllenmeden dolayı hep geriden geldi.doktorumda zayıf diyip duruyor. aman napim benim kız da böyle. sağlıklı olsunda zayıf olsun
bende 2700 doğmuşum allure kızım da aynı bana çekmiş işte. neyse doğunca emziririm bol bol. bu arada kafası eskiye göre fazla büyümemiş 🙂 koca kafalılıktan kurtulduk
bende 2700 doğmuşum allure kızım da aynı bana çekmiş işte. neyse doğunca emziririm bol bol. bu arada kafası eskiye göre fazla büyümemiş 🙂 koca kafalılıktan kurtulduk
Meloş benimkinide verebilirsin sendeki adresimle kayıtlıyım ben
Sağol canım heryerde okadar satafatlı şeyler vardıki sade bişey bulmak zor olu valla🙂
Benimde karnım aşağıya indi biraz daha daha rahat nefes alıyorum birkaçgündür artık normal tabi tetikte olmakta fayda var
kızar bu kapitone işi ne anlamadım.Başka çözümü yokmudur ya.Kime diktircem.Diktircek kimse yok yanımda..Ama gerekliyse bi terzi bulup dktircem.Bi akıl verin.Hepinizmi kapitonemi koycanız dolaplara
pardon geciktim..
ver tabii...
lohusayken kayınvaldenle rahat edemezsin arceya ya.Ne alaka bence kendi annen gelsin.En ufak şeyde abarttığını düşünürler.Valla insanın kendı annesi gibi yardımcı olanı çok az.öyle yardımcı olanı olan varsa süper şanslı bence.İlla bi laf sokuluyo yani.Bide stresli olcaz.İyi bişey bile söylense yanlış anlarız nebileyim...
kızlarrrrrrrrrrrrr süper bişi oldu. daha okuldayken bile çalışmak istediğim, bizim sektörde tek isim olan bir yabancı şirketten teklif aldım. türkiye ve ortadoğu bölge müdürü, benim şu andaki müdürümün çok yakın arkadaşı, haber yollamış, çiğdem doğumdan sonra bizimle çalışırmı diye. ben de atladım tabi, evet evet diye bağırdım resmen.
sekreter bile 1500 euro maaş alıyor yaa, tabi özel sağlık sigortalarını felan saymıyorum bile...
recep in adı hamiyet miydi?
dün benimde aklıma marya geldi. o da yok çok uzun zamandır.
merhaba kızlar
doktordan geldim çalışabilir raporumu aldım. kızımı gördüm ama küstüm ona
hala geriden geliyor ölçümlerde 30+3 çıktı. kilosu 1662 gr. büyütemedim bu kızı gitti.
şimdi ben bu kıza solucan demeyeyim de kime diyeyim .
oh ne güzel, benim bücür oğlumla senin zayıf kız tam tencere kapak oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?