2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar şimdiden yol yapalım bence
ben ufaktan başladım kaynanaya çaktırmaya
valla risk var diye oturmaktan bunaldım
insanlara sarıcam yakında
doğsun elifzel
hemen kaçıcaz kocamla bi yerlere dedim

canım ben sat a göre 33 haftalık hamileyim ama geç döllenmeden dolayı hep geriden geldi.doktorumda zayıf diyip duruyor. aman napim benim kız da böyle. sağlıklı olsunda zayıf olsun

Kiz Archiii Allah seni ne etmesin kizin normal canim olcumler tam net olmayabilir ki,
diyelim ki 100% net sadece bir hafta geriden geliyor.
Kuzenim 2500 gram dogurdu kizini ve kizi simdi 2 yasina giricek gayet tatli.
Ablamin ikizleri de 2700 ve 2800 gram dogdular ele avuca cok kolay aliniyor su an da coook iyile cok sukur, sen hic merak etme. :boink:

bende 2700 doğmuşum allure kızım da aynı bana çekmiş işte. neyse doğunca emziririm bol bol. bu arada kafası eskiye göre fazla büyümemiş 🙂 koca kafalılıktan kurtulduk

canım ben sat a göre 33 haftalık hamileyim ama geç döllenmeden dolayı hep geriden geldi.doktorumda zayıf diyip duruyor. aman napim benim kız da böyle. sağlıklı olsunda zayıf olsun

bende 2700 doğmuşum allure kızım da aynı bana çekmiş işte. neyse doğunca emziririm bol bol. bu arada kafası eskiye göre fazla büyümemiş 🙂 koca kafalılıktan kurtulduk

canım benım abımde 2750 doğmuş.annem hep soyluyo zayıf doğan bebiş daha çabuk toparlanıyo sonradan dıye.Bız daha kılolu doğmuşuz ama sonradan durmuş kılo almamız.Abim şimdi 1,80 boyunda ve ideal kılosunda.Çok ii yani.Bu işler hiç belli olmaz.Sağlıklı olsunlar.Annemde demekki sık sık ölçümleri yapılsaydı dertlenecekmiş gereksiz yere.bu kadarda fazla ölçülere bağlı kalmak ii değil sanırım.

kızlar facede profilimde kedi resmi paylaştım o minik kediye yuva arıyoruz şimdilik bizim şirkette bakıyoruz bizim işyerinde nerdeyse herkezin kedisi var ve evdeki kedi yenisini kabul etmiyor o yüzden kimse sahip çıkamadı bir arkadaşımız birkaçgündür bakıyor ama onun evindeki diğer 2 kedi yemeden içmeden kesilmiş durumda bu yüzden yeni yuva bulmamız şart sizde bir bakın belki etrafınızda birileri vardır sahiplenecek kedimiz erkek siyah-beyaz olduğu için şimdilik bobo koyduk adını ama tabi yeni sahibi değiştirebilir

bizim park yatak da odamıza kuruldu. zaten bebek benimle yatacak. kaynanamda ayrı odada kalır. bana kalsa ilk 1 haftadan sonra kimseyi istemiyorum ama git de denmez. bakalım ne olacak

Meloş benimkinide verebilirsin sendeki adresimle kayıtlıyım ben

Sağol canım heryerde okadar satafatlı şeyler vardıki sade bişey bulmak zor olu valla🙂

Benimde karnım aşağıya indi biraz daha daha rahat nefes alıyorum birkaçgündür artık normal tabi tetikte olmakta fayda var

Zeynep görmedim mesajını, leachin adresini yazmıştım.

kızar bu kapitone işi ne anlamadım.Başka çözümü yokmudur ya.Kime diktircem.Diktircek kimse yok yanımda..Ama gerekliyse bi terzi bulup dktircem.Bi akıl verin.Hepinizmi kapitonemi koycanız dolaplara

Ben şu bi milyoncularda satılan rulolardan aldım onlardan koyarım diye, gerek var mı pek emin değilim ama.

pardon geciktim..
ver tabii...

sağol leach, verdim zaten. :ehi:

lohusayken kayınvaldenle rahat edemezsin arceya ya.Ne alaka bence kendi annen gelsin.En ufak şeyde abarttığını düşünürler.Valla insanın kendı annesi gibi yardımcı olanı çok az.öyle yardımcı olanı olan varsa süper şanslı bence.İlla bi laf sokuluyo yani.Bide stresli olcaz.İyi bişey bile söylense yanlış anlarız nebileyim...

ben ne annemi ne kayınvalidemi istiyorum, o an insanın psikolojisi pek düzgün olmuyormuş, birine laf ederim, sonra ayıkla pirincin taşını.

kızlarrrrrrrrrrrrr süper bişi oldu. daha okuldayken bile çalışmak istediğim, bizim sektörde tek isim olan bir yabancı şirketten teklif aldım. türkiye ve ortadoğu bölge müdürü, benim şu andaki müdürümün çok yakın arkadaşı, haber yollamış, çiğdem doğumdan sonra bizimle çalışırmı diye. ben de atladım tabi, evet evet diye bağırdım resmen.
sekreter bile 1500 euro maaş alıyor yaa, tabi özel sağlık sigortalarını felan saymıyorum bile...

kızın kısmetiyle geliyo leach, darısı başımıza...

recep in adı hamiyet miydi?
dün benimde aklıma marya geldi. o da yok çok uzun zamandır.

marya geçen hafta burdaydı, artık daha seyrek geliyor

merhaba kızlar

doktordan geldim çalışabilir raporumu aldım. kızımı gördüm ama küstüm ona
hala geriden geliyor ölçümlerde 30+3 çıktı. kilosu 1662 gr. büyütemedim bu kızı gitti.
şimdi ben bu kıza solucan demeyeyim de kime diyeyim .

oh ne güzel, benim bücür oğlumla senin zayıf kız tam tencere kapak oldular.

Son düzenleme:
Geri