2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kesinlikle öyle canım o aradaki 3 ay süperdi.simdi eğilemiyorum hiç tek derdim o diğerleri önemsiz geliyor onun yanında

çok tanıdık geldi bana bu olay 🙂 bizim elektrik ve musluk işlerimizi kayınbabam yaptı. üstüne de para verdik bir daha tamirci geldi. evin batması da bana kar kaldı. tam sopalık bu erkekler
ya kızlar sürekli aynı şeyi sölemekden sıkıldım ama bende bunun aynısını yasıyorum sormayın gitsin her aksam avızelrım lambalrm taklck her aksam kırılan kapı kolum taklcakk vs vs

efet efet aynen öle kızz suya doymuyorum meselaa amasogukda olmazsa ıcemyrmsureklı dondurma meyve serıns erın seyler istyr cnm hatta yemegımı bile azalttım dusun artıkk

evet evet bende serin serin böle erik çilek salatalık domates ya da dondurma olsun onları yiyim başka bişi yemiyim yeter.
sürekli yanıyom süreklii

klasik türk erkeği işte ben yaparım ederim ama beceremez bozar 🙂

çok tanıdık geldi bana bu olay 🙂 bizim elektrik ve musluk işlerimizi kayınbabam yaptı. üstüne de para verdik bir daha tamirci geldi. evin batması da bana kar kaldı. tam sopalık bu erkekler

ayy gülkurusuu
sanki kayınpederimi anlatıyorsun
kocam da hala çağırıyo kendisini bi iş olunca
daha çok iş çıkıyo sonra bize
ama benimki akıllanmıyo bir türlü

ayyy sınırden çıldırcam kızlar, para gıtmesın dıye elektrıkçı çağırmadı, şöyle bir hesap yapsam daha pahalıya patladı ortada sonuç yok, en az 10 tane enerjı ampulu patlatmıştır, kaç tane uzatma kablosu yandı ya akşam acayıp pis bir kavga senı beklıyor dıye mesj attım tık yok. gerçekten erkekler tam sopalık

aa ciddi misin yaa..
ben zaten o tip kitapları hiç sevmem ..farklı kaynaklardan araştırma yapıp gözlemlerimi de ekleyip kendi yorumumu da katarak hareket etmektir her zaman felsefem.kişisel gelişim kitabı falan hiç okumam hiç hoşlanmam o sebeple de almadım kitap falan netten ve cevremden araştırarak sonra da kendime göre bir yol cizicem bebiş konusunda.