ay gecen bana dıyokıı evet askım alda takalım yuh dedımyaaa inanınnn hamıle olmasan lambamıda kendım takcam da onada cene yapıyor uzanıyomusum bebege bşi olurms ama kendınde ıcraat yok=)benım de tezgahımın altından du gelıo ama ara ara ya hep ben ugrasıyorum valla benım koca da anlamaz lambayı degıstırmekten aciz yanı düşünün artık 🙂
ya günesım evet sen kırık kapı kolunu bayadır sölüyosun![]()
şimdı uzatma artık olan oldu dıye mesaj atmış yemın ederım öldurcem akşam ben bu adamı...parçalasam sınırım çıkmıcak
ahh kızlar ahhh yazık hepımıze gerçekten
bu da güzel oluyor ya da menemen ve cacık yap canım ben genelde öyle yaparım yemeğim yoksa
aslı özellikle SAYFANIN EN ALTINA DOĞRU GÜZEL YAZILAR VAR
ay gecen bana dıyokıı evet askım alda takalım yuh dedımyaaa inanınnn hamıle olmasan lambamıda kendım takcam da onada cene yapıyor uzanıyomusum bebege bşi olurms ama kendınde ıcraat yok=)
erkekler böyle maalesef canım boşuna kendini yıpratma ben artık anladım sıkmıyorum canımı benimkinide dürtüklemeden olmuyo hiçbişey ama alıştım yapıcak bişey yok
link atsana canım bir dahadimi kızlar ben bu siteyi sık kullananlara ekledim hemen hemen her sayfasını okudum kadın güzel akıcı bir dil ile anlatmış