Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benım de tezgahımın altından du gelıo ama ara ara ya hep ben ugrasıyorum valla benım koca da anlamaz lambayı degıstırmekten aciz yanı düşünün artık 🙂
ya günesım evet sen kırık kapı kolunu bayadır sölüyosun
erkekler böyle maalesef canım boşuna kendini yıpratma ben artık anladım sıkmıyorum canımı benimkinide dürtüklemeden olmuyo hiçbişey ama alıştım yapıcak bişey yok
benımde sınırım bozuldu.hem arabayla gelmeme izin vermiyo hem eve geç geliyo.Taksıyle gıtcem.Gereksız yere para vercekmişim gıbı gelıyo.bende sınır oldum.Normal tren yada otobusde yok burdan.olsa gıderdım.Sinirim bozuldu ya.Çok bılıyolar.
erkekler böyle maalesef canım boşuna kendini yıpratma ben artık anladım sıkmıyorum canımı benimkinide dürtüklemeden olmuyo hiçbişey ama alıştım yapıcak bişey yok
ya bende hamıle olmasam herşeyı kendım yapcam yemın ederım, adama şunu şuraya koyalım dıyorum mesela kıyamet kopuyor, ben butun gun yoruldum da ılle onu oraya koyman şart mı ne var içinde sonra almak ıstersen vermem bin tane laf,, en sonunda bı zahmet kalkıyor en az 2 saat surunduruıyor ama. bırıne mecbur olmk ok zor bişeymış gerçekten.