2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:temizlik:benım de tezgahımın altından du gelıo ama ara ara ya hep ben ugrasıyorum valla benım koca da anlamaz lambayı degıstırmekten aciz yanı düşünün artık 🙂
ya günesım evet sen kırık kapı kolunu bayadır sölüyosun:deli:
ay gecen bana dıyokıı evet askım alda takalım yuh dedımyaaa inanınnn hamıle olmasan lambamıda kendım takcam da onada cene yapıyor uzanıyomusum bebege bşi olurms ama kendınde ıcraat yok=)

benımde sınırım bozuldu.hem arabayla gelmeme izin vermiyo hem eve geç geliyo.Taksıyle gıtcem.Gereksız yere para vercekmişim gıbı gelıyo.bende sınır oldum.Normal tren yada otobusde yok burdan.olsa gıderdım.Sinirim bozuldu ya.Çok bılıyolar.

kızlar bu arada hastanede telaş olmasın diye eczaneye gitmek için bebeğin göbeği için %70 alkol kendiniz için baticon ve gazlı bez bulundurun

ay gecen bana dıyokıı evet askım alda takalım yuh dedımyaaa inanınnn hamıle olmasan lambamıda kendım takcam da onada cene yapıyor uzanıyomusum bebege bşi olurms ama kendınde ıcraat yok=)

erkekler böyle maalesef canım boşuna kendini yıpratma ben artık anladım sıkmıyorum canımı benimkinide dürtüklemeden olmuyo hiçbişey ama alıştım yapıcak bişey yok

ya bende hamıle olmasam herşeyı kendım yapcam yemın ederım, adama şunu şuraya koyalım dıyorum mesela kıyamet kopuyor, ben butun gun yoruldum da ılle onu oraya koyman şart mı ne var içinde sonra almak ıstersen vermem bin tane laf,, en sonunda bı zahmet kalkıyor en az 2 saat surunduruıyor ama. bırıne mecbur olmk ok zor bişeymış gerçekten.

Geri