benımde sınırım bozuldu.hem arabayla gelmeme izin vermiyo hem eve geç geliyo.Taksıyle gıtcem.Gereksız yere para vercekmişim gıbı gelıyo.bende sınır oldum.Normal tren yada otobusde yok burdan.olsa gıderdım.Sinirim bozuldu ya.Çok bılıyolar.
hele o araba olayı, daha dn tartıştık bizde canım. işe servısı var kapını onundan alıyor ama 10 dk daha uyusun dıye arabayla gıdıyor gıt gel 15 tl benzın yakıyor ustekık ben araçsız kalıyorum dun derse gıttım bıle bıle aldı arabayı uyanamamış beyımız 20 lıra verdım taksıye 15 te o işe gırmek ıçın verdı yazık degıl mı gunah degıl mı dıyorum napalım oldu bı kere dıyor yaaaa
ya bende hamıle olmasam herşeyı kendım yapcam yemın ederım, adama şunu şuraya koyalım dıyorum mesela kıyamet kopuyor, ben butun gun yoruldum da ılle onu oraya koyman şart mı ne var içinde sonra almak ıstersen vermem bin tane laf,, en sonunda bı zahmet kalkıyor en az 2 saat surunduruıyor ama. bırıne mecbur olmk ok zor bişeymış gerçekten.
emin ol hepimizin evinde aynı sahneler yaşanıyor benimkisi de 2 sey dedikten sonra 3.sünü eklersem başlıyor suratı değişmeye başka birşey daha dersem oflamaya sonra da söylenmeye 🙂 klasik işte hepsi
ya bende hamıle olmasam herşeyı kendım yapcam yemın ederım, adama şunu şuraya koyalım dıyorum mesela kıyamet kopuyor, ben butun gun yoruldum da ılle onu oraya koyman şart mı ne var içinde sonra almak ıstersen vermem bin tane laf,, en sonunda bı zahmet kalkıyor en az 2 saat surunduruıyor ama. bırıne mecbur olmk ok zor bişeymış gerçekten.
aynen gulkurusu muhtaç olmak zor.ne tembeller sorsan herşeyı yaparlar.evde okadar yapılcak iş var.adam zaman var dıyo ya.kafayı yıcem.kadın alamıyom eve onun yuzunden
hele o araba olayı, daha dn tartıştık bizde canım. işe servısı var kapını onundan alıyor ama 10 dk daha uyusun dıye arabayla gıdıyor gıt gel 15 tl benzın yakıyor ustekık ben araçsız kalıyorum dun derse gıttım bıle bıle aldı arabayı uyanamamış beyımız 20 lıra verdım taksıye 15 te o işe gırmek ıçın verdı yazık degıl mı gunah degıl mı dıyorum napalım oldu bı kere dıyor yaaaa
kız benımkı otoparkta bıde gulkurusu bu korkuyo dıye kullandırmıyo guya.dınlemıcem onu ama çok bılıyo.Ben taksı parasıylamı uğraşcam.ya çok müsrifler bence.ya saçma gıbı gelıyo düşündüğünde ama sınır oluyorum.23 nısanda tatıldı ona bana değil.dıyom senmı bırakcan busefer demezmi arbanla git.ya ozamn nıye sen bırakmıyon tehlıke olmuyomu?ay delircem ya