bir yandanda Allahım diyorum son güne kadar dayanma gücü verde sonuna kadar çalışayım böylece iznimin çoğu bebeğime kalsın. Ama tarih belli değilki herşey süpriz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Bugünkü yazışmaları şimdi okudum mailimden sinirlerim bozuldu valla ordan yazıcaktım ama ben şirket mailimden yazışıyorum ya şuanda evdeyim uzaktan bağlantıda sorun var yazamadım artık sabah yazarım hepinize ama hem güldüm olanlara hemde kendime çok sinirlendim onları savunuyormuşum gibi geldi daha önce çok sory kızlar sanırım ben fazla iyi niyetliyim yada bildiğiniz aptalda diyebiliriz
Bugünkü yazışmaları şimdi okudum mailimden sinirlerim bozuldu valla ordan yazıcaktım ama ben şirket mailimden yazışıyorum ya şuanda evdeyim uzaktan bağlantıda sorun var yazamadım artık sabah yazarım hepinize ama hem güldüm olanlara hemde kendime çok sinirlendim onları savunuyormuşum gibi geldi daha önce çok sory kızlar sanırım ben fazla iyi niyetliyim yada bildiğiniz aptalda diyebiliriz
iyi geceler canım 🙂)
ben de fazla oturunca kaskatı kesılıyorum valla
o yüzden ara ara gelıyorum ... ya sey dıcem karnınızı hala kremlıyosununz
dımı ben önceden badem yagı sürüyodum aksatmadan
ama sımdı erınıyom bazen yumusatıcı krem sürüyorum artık
Ya ama ya... Ben yokken ekşın falan yapmayın diyorum size ama ya... Bide geçmiş üfff bi sürü okuyamadım da hepsini.. Neyse sabaha görüşürüz kızlar.. Yarın da yoğun bir iş günü olacak sanırım... Neyse öptüm hepinizi.. Benim yerime de eğlenseydiniz bari... ha