2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızımda şanslı maşallah.ama asıl eşimede şans gülmüş oldu tabi🙂 oyle bı denk geldıkı kızlar benımde maaş harıcınde aldığım primler nerdeyse karşıladı kızın butun ıhtıyaçlarını maşallah.Ekstradan harcanmıcak gibi yani.süper den geldi.ama işte.yınede dıkkat etmek gereklı gerçekten harcamalara

ohh ne guzel olmuş maşallah canım. bi yerden verıyor rıskını işte ALLAHım. bırazdan eşim gelcek gardımı aldım beklıom bu nedenle bende kaçayım kızlar yıcem şimdı onun beynını

ohh ne guzel olmuş maşallah canım. bi yerden verıyor rıskını işte ALLAHım. bırazdan eşim gelcek gardımı aldım beklıom bu nedenle bende kaçayım kızlar yıcem şimdı onun beynını

bence buyutme olan kendi sinirine olucak canım.anlamış hatasını nasıl olsa.Hadi öptum

doğumdan sonra bırbırımızı gaza getırelımde bakalım azıcık kızlar.kocaları kaçırmayalım bıde elden.ben hafta sonu kat3e gıttım gulkurusu morelım nasıl bozuldu.Yaşlanmış gıbı.Ne işimiz varsa.Nikahtan sonra eğlence vardı.ama bana ii gelmedi.gece bunalıma gırdım ağlama krızıne tutuldum gece 4de.kabusdu valla.Ay bıde bebişe sesin zararı olmuştur dıye taktım.mahvoldum.eşimde dıyo zararı olmaz.kız doğsa yeri diyo ama işte annelık zor valla

aaa bışey olmaz kız nıe bunalıma gırdın. benım doktorum onermıyor bebegı yorar oyle yerler dıyor bende gıtmıyorum ama bişey olmaz bence, o kadar sıkma canını tatlım. bizde fsm de arkadaşlarla kahve içmeye gıttık sınır oldum herkes sıgara içiyor yasak falan hak getıre, kavga ettım orda cafe sahıbıyle sorma işgence oldu

bunu sormuştum canımmmmmm

herikiside canım.mesela anne sut fılan içemıyo dıyelım mıdesı bulanıyo doktor hapla karşılıyo ıhtıyacını.Vıtamınlerde aynı şekılde.bebiş için dıye düşünüyorum ben.ama kendımızede yarrı oluyo tabi.Ama çocuk oylede boylede aneden alırmış.o yuzden bızdekı eksıklıklerıde takvıye etmesı açısından çok onemli.

canım vıtamın hapları hem bebege hem bıze yararlı, mesele ılerıde kemık erımesı olmasın dıye içiyoruz demır hapı da öyle hem sana hem bebege yararlı

kızlar benım kız sol tarafa bı dayanıyo semsert.popsu sanırım okşuyunca gıdıyo.sonra tekrar .bı tuhaf ya.hareketlendı.tekme fılan çok değil ama geriniyo sanki.🙂

kızlar sağolun yaaaaa
sorun şu ki ben içmedim arkadaşım aradı kızdı durdu ama ne yapim içmedim iyi beslendiğimi düşünüyodum drumda zorlamadı hiç arada bir aldım işte şimdide pişman oldum gibi yaaaa

Geri