2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende oyleyım işin kötu tarafı aslında eşimin de eli sıkıdır ama kıyafete falan sıkı, ne zaman kıyafet alcak olsam ne gerek var dıye kafa utuler, bunun dışında harcar ama bende buna kızıyorum. ben bayanım benım özel bakım masrafım var kıyafet masrafım var bunları kabullenmelı. hele agdaya falan gıden paraya çenesı duşuyor, anası gıbı pasaklı gezeyım ıstıyor heralde, ben de sen kendı berberıne bak dıyorum ıkı tel saçına ayda 50 verıon, ensem uzuyo napım dıyo hadı kapışıoz gene, çok komık yaa aslında :meri:

benimkiside tutturdu bütün tamiratları yaptıracakmış. diyorum deli misin hepsi dünyanın parası.adam ya hiçbirşeye elini sürmüyor ya da hepsini birden yapıyor. diyorum onu yapana kadar asyaya şunu alırız hahaha. manyadık iyice

archii aynı bende oyleyım canım.hep diyom onu yapcağımıza kıza şunu alırız.bu alcağımıza kıza şunu alırız.valla iice beter oldum bende.annelik böyle bişey derlerdıde ınanasım gelmezdi.:emzirme:

bende tam anama benzedim kadıncağız da habire bize alır kendine almazdı. hamile kıyafeti bile almadım kendime doğru dürüst habire asya hanıma çalıştık.

benimkiside tutturdu bütün tamiratları yaptıracakmış. diyorum deli misin hepsi dünyanın parası.adam ya hiçbirşeye elini sürmüyor ya da hepsini birden yapıyor. diyorum onu yapana kadar asyaya şunu alırız hahaha. manyadık iyice

bende tam anama benzedim kadıncağız da habire bize alır kendine almazdı. hamile kıyafeti bile almadım kendime doğru dürüst habire asya hanıma çalıştık.

aman kendı yapmasın çagırsın kıy paraya canım sonra başını taşalara vurma derım. bu arada bende bı tek hamıle pantolonu aldım şuana kadar, otekı kıyafetlerıme gırebılıyorum tabı bodylere degıl de bol ustlerıme falan. aslında özenıyordum böyle hamıle elbıselerıne ama kısmet degılmış. ev kredımız var uselık şimdı benım gelırım azaldı derslerden 3 kuruş alıyorum bebegıme yetmez dıye herşeyden elımı ayagımı çektım anlıyacagın

aynen bende çok az kıyafet aldım.habıre dondurup gıyorum.bende kızçeyı düşünüyom hep.sonumuz ii değil kızlar.:ehi:

bende bir tek kot aldım üst bedenim büyüdü 2-3 tane de L beden ucuzundan gömlek aldım giyip duruyorum.gülkurusu benimde hayalimde cicili bicili kıyafetler vardı ama alamadık neyse sağlık olsun

kocam da gelmiş ben kaçar. hepinizi öptüm

kızımda şanslı maşallah.ama asıl eşimede şans gülmüş oldu tabi🙂 oyle bı denk geldıkı kızlar benımde maaş harıcınde aldığım primler nerdeyse karşıladı kızın butun ıhtıyaçlarını maşallah.Ekstradan harcanmıcak gibi yani.süper den geldi.ama işte.yınede dıkkat etmek gereklı gerçekten harcamalara

evet sonumuz ıyı degıl, azıcık kendımıze baksak çok guzel olacak sankimmm

doğumdan sonra bırbırımızı gaza getırelımde bakalım azıcık kızlar.kocaları kaçırmayalım bıde elden.ben hafta sonu kat3e gıttım gulkurusu morelım nasıl bozuldu.Yaşlanmış gıbı.Ne işimiz varsa.Nikahtan sonra eğlence vardı.ama bana ii gelmedi.gece bunalıma gırdım ağlama krızıne tutuldum gece 4de.kabusdu valla.Ay bıde bebişe sesin zararı olmuştur dıye taktım.mahvoldum.eşimde dıyo zararı olmaz.kız doğsa yeri diyo ama işte annelık zor valla

Geri