bende oyleyım işin kötu tarafı aslında eşimin de eli sıkıdır ama kıyafete falan sıkı, ne zaman kıyafet alcak olsam ne gerek var dıye kafa utuler, bunun dışında harcar ama bende buna kızıyorum. ben bayanım benım özel bakım masrafım var kıyafet masrafım var bunları kabullenmelı. hele agdaya falan gıden paraya çenesı duşuyor, anası gıbı pasaklı gezeyım ıstıyor heralde, ben de sen kendı berberıne bak dıyorum ıkı tel saçına ayda 50 verıon, ensem uzuyo napım dıyo hadı kapışıoz gene, çok komık yaa aslında :meri:
benimkiside tutturdu bütün tamiratları yaptıracakmış. diyorum deli misin hepsi dünyanın parası.adam ya hiçbirşeye elini sürmüyor ya da hepsini birden yapıyor. diyorum onu yapana kadar asyaya şunu alırız
. manyadık iyicearchii aynı bende oyleyım canım.hep diyom onu yapcağımıza kıza şunu alırız.bu alcağımıza kıza şunu alırız.valla iice beter oldum bende.annelik böyle bişey derlerdıde ınanasım gelmezdi.![]()
bende tam anama benzedim kadıncağız da habire bize alır kendine almazdı. hamile kıyafeti bile almadım kendime doğru dürüst habire asya hanıma çalıştık.