heh ıste bugebelik kolestası sanırım doktor banada karaciğer enzimleri tahlili yazdı eğer kaşıntın artarsa yaptırman gerekiyor diye ama artmadı henüz yaptırmadım bende eğer o tahlil sonuçları kötü çıkarsa çok dikkat etmemiz lazım demişti
bende eve kadın alamıyorum eşim sürekli alma kimseyi ben yardım ederim diyor. sağolsun toz almaktan başka faydasını görmedim. ama kararlıyım mayıs ayında alacağım birini.
bende senin gibi kadına acır her işi yaparım. en iyisi anahtarı verip evden uzaklaşmak bitmesine yakında geri gelmek herhalde
sorma benım nasıl canım yandı o konuda.aldık ılk eve taşındığımızda.ılk anda belım ağrıyo sakatım muhabbetı yapmaya başladı.dakka bır gol bir dedım içimden.ben buna abla bala dıyom tabı.eşim buna bı guzel yemekler hazırladı öğlen.neyse aynı masada oturup yedık ki eşim gıcık olur yabancıyla yemeğe.Neyse ben buna bı yardım ettım nerdeyse ben yaptım herşeyı.Hiç bişey yapmadı deli oldum anlatamam kızlar aklıma geldıkçe delı oluyom ya.bıde gıderlen demezmı şukadar eksik verdınız daha fazla ıstedı.hadi hadi dedim.eşim parçalıcaktı kadını sınırden.ya o arkadaşıma gelen kadının çeyreğini bile yapmadı.dıyom ya bunlarda işini bılıyo abla bala dedım kadın ağzıma etti.acımaya gelmiyo.Busefer eşim dıyo gelen gıtsın evınde yesın yada parasını ver dışarda yesın gelsin dıy😵kadar kullandı bızı sınır olduk.Tövbe yarabbim buseferde oyle çıkarsa valla.bu sefer buyuk kavga çıkar...
bende eve kadın alamıyorum eşim sürekli alma kimseyi ben yardım ederim diyor. sağolsun toz almaktan başka faydasını görmedim. ama kararlıyım mayıs ayında alacağım birini.
bende senin gibi kadına acır her işi yaparım. en iyisi anahtarı verip evden uzaklaşmak bitmesine yakında geri gelmek herhalde
valla ankarada olsanız yollardım fatoşcumu sizede. hem aşırı temiz, hem güvenilir, hem de tok gözlü...ya öyle biri gelse başıma taç etcem valla.İlerde elim kolum olcak çünkü.bakalım bu sefer kızım şansına i çıkar.Çünkü sorup soruşturup alıyorum bu seferkini
bakalm öle yapcaz bebık erken falan gelmezse sınav nezmn kııı mayıs sonundamı acaaba=)boşver gir bacım kötü hissedersen bi tek 50 olan dersi yaparsın
hiç değilse 1 ini garantiye alırsın
kalan 2 sini sallar çıkarsın
olmadı onlarda bütte
Ay bi de çenesi düşük, bi cam sildi geldi sen niye oturuyorsun, ben hamileliğimde hep oturdum kızımın kemikleri birbirine geçmişti diyo. dedim benim işim tüm gün oturarak doktorum da sakınca görmedi, hala bi sürü laf söylüyo. bi iş yapıyo geliyo yanıma çene yarıştırmaya, sinir etti beni o gün
heheh annemin eskiden ööle bi kadını vardı derdiki " o temizlik yapıyor ama ben çenesinden, ondan çok yoruluyorum"Ay bi de çenesi düşük, bi cam sildi geldi sen niye oturuyorsun, ben hamileliğimde hep oturdum kızımın kemikleri birbirine geçmişti diyo. dedim benim işim tüm gün oturarak doktorum da sakınca görmedi, hala bi sürü laf söylüyo. bi iş yapıyo geliyo yanıma çene yarıştırmaya, sinir etti beni o gün
cnm saolasın bitanesınyaaa
manyakmısın kızım yaa, bi kere dünyaya geleceksin, ondada hem ev kadını hem de iş kadını olma. beyfendilere konuşması kolay, iş icraata gelince ya ortada yoklar ya da beceremezler.. parana geçer nazın, ver 50-100 neyse haftasonların sana kalsın. zaten c.tesi de çalışıyorsun, pazarda uzat ayağını yat...
yok o hiç olmaz.alışana kadar öyle başında durmak lazım.iice guvenınce temız yaptığına.sonra yalnız bırakıcan.eşim annen durur başında dıyo ben ona bıle hayır dedım kendım durcam busefer bakıcam ii çıkarsa ellemıcem kötü çıkarsa baştan konuşcam.valla archii aklıma geldıkç sınır oluyom enım.archii bı guzel yaptım kadından fazla iş.resmen kullandı benı ya.enayılığıme yanıyom.eşim bıle ben sınırlenmıyım dıye yardım etmişti garıbım.Bıde erken sabahdan gelcek benimki gibi 10-11lerde gelirse iş bıtmez tabı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?