2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özgee yaaa su bebek tısortlerını nerden yapıyorduk yazı yazdrdıklarımızı adresı bulamyrm ezberndemı cnm

stella kız neler yaptığını bı anlattı ağzım acık kaldı valla.nerelerı dıp köşe temızlıyomuş bı gor ama bana uzak işte.ben yakın olsun yol parası olmasın acıl bı durumda gelsin istıyorum.ya bu arkadaşda 3 yıldan berı aynı kişiyle.Hatta benım koltuklarım deri mesela sildirmicem,sonra halıları sildirmicem dışarda yıkamaya verıcem.o butun odadakı koltukları sıldırıyomuş halılar.msafır yatak odası var orayı toplatıyomuş daha neler neler ekstradan zaten bu aldığımdan memnun kalmazsam ona dönücem yazık ya. insanlar çok zor şartlarda.Çoğu kişi acımıyo valla acıdığım kadınlarda bana acımıyo kötü çıkıyo.belkıde sert olmak lazım anlamadım.
ben de dün akşam aradım bizim kadını saat 9 civarı, oğlu evde yok dedi. sonra unutmuşum bir daha taa 11 gibi aradım, utana sıkıla belki uyumuştur diye, kadın dedi daha yeni yemek yiyorum..düşünün bi ankara istanbul gibi ulaşımı zor bir şehir değil. kadın artık kaçta çıktıysa çalıştığı evden. canını çıkarıyor bazen manyak karılar.
o yüzden bizi çok seviyor, 18:30 da eve gittiğimizde çıkmış oluyor 🙂

sorma benım nasıl canım yandı o konuda.aldık ılk eve taşındığımızda.ılk anda belım ağrıyo sakatım muhabbetı yapmaya başladı.dakka bır gol bir dedım içimden.ben buna abla bala dıyom tabı.eşim buna bı guzel yemekler hazırladı öğlen.neyse aynı masada oturup yedık ki eşim gıcık olur yabancıyla yemeğe.Neyse ben buna bı yardım ettım nerdeyse ben yaptım herşeyı.Hiç bişey yapmadı deli oldum anlatamam kızlar aklıma geldıkçe delı oluyom ya.bıde gıderlen demezmı şukadar eksik verdınız daha fazla ıstedı.hadi hadi dedim.eşim parçalıcaktı kadını sınırden.ya o arkadaşıma gelen kadının çeyreğini bile yapmadı.dıyom ya bunlarda işini bılıyo abla bala dedım kadın ağzıma etti.acımaya gelmiyo.Busefer eşim dıyo gelen gıtsın evınde yesın yada parasını ver dışarda yesın gelsin dıy😵kadar kullandı bızı sınır olduk.:shootout:Tövbe yarabbim buseferde oyle çıkarsa valla.bu sefer buyuk kavga çıkar...

bende eve kadın alamıyorum eşim sürekli alma kimseyi ben yardım ederim diyor. sağolsun toz almaktan başka faydasını görmedim. ama kararlıyım mayıs ayında alacağım birini.
bende senin gibi kadına acır her işi yaparım. en iyisi anahtarı verip evden uzaklaşmak bitmesine yakında geri gelmek herhalde

ben de dün akşam aradım bizim kadını saat 9 civarı, oğlu evde yok dedi. sonra unutmuşum bir daha taa 11 gibi aradım, utana sıkıla belki uyumuştur diye, kadın dedi daha yeni yemek yiyorum..düşünün bi ankara istanbul gibi ulaşımı zor bir şehir değil. kadın artık kaçta çıktıysa çalıştığı evden. canını çıkarıyor bazen manyak karılar.

günah yaa öyle çalıştırılır mı.ben 3 saat iş yapıyorum da canım çıkıyor o kadınlar ne yapsın

ya öyle biri gelse başıma taç etcem valla.İlerde elim kolum olcak çünkü.bakalım bu sefer kızım şansına i çıkar.Çünkü sorup soruşturup alıyorum bu seferkini:a026:

esmer herkese cok cok slm söledı bebısler eıyı bakın dedı
sesı ıyı gelıyodu neysekı
durum cok cıddı degıl gebelık bılmem nesı dedı annamadım teshıs oleymıs
neysekı dogumdan sonra gecıyomus hemen

esmerın satı zeynep ve benımle aynıydı
sata gore 37 gunu var doguma
ınsallah degerlerı yukselmezde bıraz daha buyur bebısı..
haber aldıkca sızede solıycem kıslar

gebelik kolestası sanırım doktor banada karaciğer enzimleri tahlili yazdı eğer kaşıntın artarsa yaptırman gerekiyor diye ama artmadı henüz yaptırmadım bende eğer o tahlil sonuçları kötü çıkarsa çok dikkat etmemiz lazım demişti

Geri