2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kemikleri birbirine mi geçmiş ay herkeste bir laf anacım. millet jinekolog kesildi başımıza. benim başımda çaycıyla dertte. idrarımda iltihap var diye çok su içiyorum. kızın tabi zayıf olur su içmekten yediklerin midende durmuyor diyor

benim arkadasım var o tarafta oturuyor , istersen ondan öğreneyim ona gelen kadından memnundu o 80 sanırım günlüğü de.

Allah sabır versin bize kızlar herkesde bı akıl valla.Bi bizde yok akıldan zaten herşeyi birbirimize soruyoz merak edıyoz.herkes çok bılıyo.ne zormuş bu süreç ya.Hareket ile bebişin kemıklerı ıle ne ılgısı var.Düşünüyomda bulamıyorum ya.9 ay boyunca yatmak zorunda olan hamileler ne yapıcak peki.saçmalık dolu ama lafda anlatamıyon böylelerine

Bana bi abla geliyo evi bize cok yakin..hergun 1-2 saat ugruyo evi derliyo topluyo, utu camasir falan onlari yapiyo, hafta 2 kere falan da yemek yapiyo cok rahat ettim yoksa biz eve cok gec gidiyorduk esimle ayni anda giriyoruz eve o bide beklemiyo yemek hazirlama falan surekli disarida yiyoduk.. 450 veriyorum..zaten haftada 1 alsam o da 300-350 falan tutuyodu

kızlar 2 rapor vardı elımde beklemede.pürüzler çözuldu çok şükür.bende onları tamamlıyım ayın sonunada primleri yetişsin maaşıma.izinden sonraya kalsın istemıyorum.İnş hallederım...

zaten çok konuşuyosa bılkı işe yaramıyo vakıt dolduruyo.artık oğrendım resmen

acıdım 2.ye çağırdım ihtiyacı var diye, ama deneme süresini geçemedi çenebaz.

heheh annemin eskiden ööle bi kadını vardı derdiki " o temizlik yapıyor ama ben çenesinden, ondan çok yoruluyorum"

annenin kadını istanbula taşınmış bana çattı.

ay sinir oluyorum fikir yürütmelerine

ya bende kızıma evde bakıcı arıyorum. işimi falan da yapsa toplamda kaça patlar bana acaba ??