Gecen gun yemekte arkadasimin arkadasiyla karsilastik..onlar bu sirketler var ya onlardan bulmuslar.. biraz anlatti, onlarinki 1000 tl aliyomus, 08:00-19:30 arasi ve ctesi de geliyormus..temizlik isini hic sormadim...baya bir arastirmis onlar da ...yurtdisinda bu bebek bakicilarina uygulanan testler falan varmis onlari uygulamislar..iste 15 yillik da referansi varmis..eger cok zorda kalirsam ben gidip bir sirketle yapicam..yoksa guven sorunu bir yandan maddi yonu bir yandan..ne diyim Allah iyilerle karsilastirsin
ben bırakamam ya minicik bebeği bakıcıya annem bakarsa çalışırım ancak ona bi yardımcı tutarm olmadı evde temizliğine felan zaten 1400 lira maaş alıyorum zamda yapmadı sinir şeyler gidipde 1000 lirasını bakıcıya verip gözüm arkada kalıp işe gelemem
ben bırakamam ya minicik bebeği bakıcıya annem bakarsa çalışırım ancak ona bi yardımcı tutarm olmadı evde temizliğine felan zaten 1400 lira maaş alıyorum zamda yapmadı sinir şeyler gidipde 1000 lirasını bakıcıya verip gözüm arkada kalıp işe gelemem
arada okadar az fark kalıyorsa bencede değmez en azından ilk 1 sene için sonrasında fark az bile olsa çok ara vermeden iş hayatına dönmek lazım yoksa arayı uzatınca birdaha zor valla. Benim allahtan annem bakıcak bizim evimize taşındı en azından 2 yaşına getimeye çalışırım diyor eğer annemin çok yorulduğunu hissedersem bir yardımcı tutucam yazık kadıncağıza rahat etmesi gereken yaşta bide benim için yorulacak. 2 yaşından sonra bakıcı yada yuva idare edicez annemde İzmire ddönerim diyor ama sanırım bırakamaz dönse bile sık sık gelir bakalım yaşayarak görcez
çok zor halimiz valla bilmiyorum ne olacak. çalışmam lazım para kazanmam lazım 🙂
herkes nasıl büyütüyorsa bebeğini bizde büyüteceğiz işte. kul sıkışmazsa hızır yetişmezmiş belki de bize de bir şans güler
Kızlar esmerin durumunu duyunca doktorun verdiği testleri yaptırayım bari dedim.Gerçi doktor kaşıntıların artarsa demişti artış yok normalde ama bugün pisikolojik olarak etkilendim sanırım kaşınmaya başladım çok gidip kan verdim 2 saat sonra çıkıcakmış sonuçlar
Kızlar esmerin durumunu duyunca doktorun verdiği testleri yaptırayım bari dedim.Gerçi doktor kaşıntıların artarsa demişti artış yok normalde ama bugün pisikolojik olarak etkilendim sanırım kaşınmaya başladım çok gidip kan verdim 2 saat sonra çıkıcakmış sonuçlar
çok zor halimiz valla bilmiyorum ne olacak. çalışmam lazım para kazanmam lazım 🙂 herkes nasıl büyütüyorsa bebeğini bizde büyüteceğiz işte. kul sıkışmazsa hızır yetişmezmiş belki de bize de bir şans güler
çok zor halimiz valla bilmiyorum ne olacak. çalışmam lazım para kazanmam lazım 🙂 herkes nasıl büyütüyorsa bebeğini bizde büyüteceğiz işte. kul sıkışmazsa hızır yetişmezmiş belki de bize de bir şans güler
aynen benimde para kazanmam lazım ev kendimizin bi eksiğimiz yok şükür evimiz arabamız var ama onun geleceği için bişeyler yapmam lazım eğitimi için evde duramam işte annem bakarsa çalışıcam kayınvalideme de bırakmam annem de uğurmumcuda oturuyo her sabah nasıl bırakıcam oraya onuda bilmiyorm çekmeköy tarafında oturuyorm ben düzenimide bozmak istemiyorm iki ucu moklu değnek
benim arkadasımda da olmuştu aynı sey bacakları çok kaşınıyordu doktoru regl olamadığından ötürü kirli kanla alakalı olduğunu söylemişti ona.ne kadar doğru bilemiyorum canım.