2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eğer imkanın varsa çok şey fareder be kavanozum düşünsene işe döndüğümüzde daha diş bile çıkarmamış olacak belkide bütün ilkleri kaçırıcaz biz işteyken ilk adımını falan atıcak ama yaşını doldurana kadar yanında olursan hem hiçbişeyini kaçırmamış olursun hemde bebeğin içinde faydalı olur bence keşke imkanımız olsada ilk bir yıl çalışmasak hiçbirimiz
ağlıcam simdik doğru diyorsun 🙁 herşeyi kaçırıcaz biz ühühühühühüüüüüüüüü

Kızlar ben azıcık bahçeye çıkıcam bu arada bizim ofiste 2 hamile daha var biri 20 haftalık bize yeni söyledi sayılır riskliymiş çünkü biride 11 haftalık şimdi ben çok kıdemliyim ya habire bana bişeyler soruyorlar azıcık gidip onlarla ilgileneyim gelirim 20 dakkaya

eğer imkanın varsa çok şey fareder be kavanozum düşünsene işe döndüğümüzde daha diş bile çıkarmamış olacak belkide bütün ilkleri kaçırıcaz biz işteyken ilk adımını falan atıcak ama yaşını doldurana kadar yanında olursan hem hiçbişeyini kaçırmamış olursun hemde bebeğin içinde faydalı olur bence keşke imkanımız olsada ilk bir yıl çalışmasak hiçbirimiz
evet ya keşke 1 yaşına kadar çalışmasak öyle düşündümü insanın gözleri doluyor ama napalım çalışmaya devammmm

ağlıcam simdik doğru diyorsun 🙁 herşeyi kaçırıcaz biz ühühühühühüüüüüüüüü

farzedinki işten çıkardılar 1sene işsiz kaldık mesela 6-7 ay dolduktan sonra iş bakmaya başlarım ama annemde çıkma diyo ne biliym kafam karıştı mesela ben ctesileri çalışıyım istemiyorum bebeğimin büyüdüğünü görememki öyle olursa

selam kızlar nassılsınız bakalım benim yarım kontrolüm var heyecanlı ve endişeliyim sanki doktor kötü bişey diyecekmiş gibi geliyo

benim h.sonu olmayınca yeter belkide mesela şimdi çıkıcam saat 4 benim çıkış saatim çalışma saatlerimde çok güzel yeter mi yetmez tabi keşke hep yanında olabilsek 🙁

Geri