2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bencede hepsini steril et öyle koy. sonra uğraşamazsın

tamam kızlar öyle yapayım

oh stella işleri bitirdn valla darısı başıma bence ilk göğüs ucu verilmez sanırım ya ben almadım daha ihtiyaç olursa göğüs kalkanı alıcam aventin

yaa hiç sorma gel gör beni evimi bakalım işler bitmişmi yoksa onlar olduğu gibi duruyor ama ben mi bitmişim
bugün ancak hastane çantamı hazırlayabilirim sanırım
yarın ve diğer günlerde öbürlerini ütülerim
dolaplara koymaktan vazgeçtim
dün dolabın birinin kapağı kapalı kalmış, rüzgar var diye camda kapalıydı
acayip kokuyordu,
hurçlara koycam şimdilik
elbiseler hazır olduktan sonra çok acelesi yok

benim dediğimde göğüs kalkanı zaten
zaten ne olur ne olmaz diye koyuyorum canım, hiç belli olmaz ilk günlerden acı çekenlerde oluyor,

benimde bacaklarımın üstü çok kaşınıyor 2 haftadır. Sağlık ocağındakiler kuruluktandır dedi. Başka yerim de kaşıntı yok ama tırstım
ya kızlar kacrdm bugn muhbbtlerı kasntıylamı alakalıı benm koca her aksam bacaklarımı ayaklrımı kasıyr cok kasınyrm ama ben psıkolojktr belkı dıyordum yada hassaslastgmdn dıyordum ne testtı yaptrcz pekü

ya aslında teyzem bize yakın ben bakarım dedi ama çok tersde oturuyor. 2 arabayla gitmem gerek. Ama dediler ki taksi durağıyla anlaş sabah getir akşam götür. Normalde taksi 10 tl tutuyor oraya. Bilmiyorum ne yapsam
efet bencedeee taksıcıyle anlasırsan servıs parası vermıs olrsn sadece😉aradada teyzene jestler yaaprsınnn aylk 1000 tl masrf aza ındırgenır hemde guvndıgn bırı baakr

o zaman steril et öyle koy derim bu arada dolapları ben ilk geldiği hafta hemen hergün sildim pronto ile koku felan kalmadı 10 gün oldu kapaklarıda hep açık duruyo silince daha çabuk geçiyo sanırım kokusu silin sürekli bende bu hafta kapitoneleri alıp diktiricem kıyafetlerle beraber yıkar ütüler koyarım temiz temiz herşeyi dolabına

adet göremediğimizdende oluyormuş pembik öyle dedi.

efet bencedeee taksıcıyle anlasırsan servıs parası vermıs olrsn sadece😉aradada teyzene jestler yaaprsınnn aylk 1000 tl masrf aza ındırgenır hemde guvndıgn bırı baakr

bu gidişle öyle olacak sanırım. eşimlede konuşayım da bakalım ne diyecek 🙂

ya buaraad bugn korka korka babetlerımı gıymıstımmm anauuum ayagımmm acayıp sısmıs coraplrım ınce corap kan oturmus bılegımee babetın ızndende kan oturmus allhtn sabah kocam spor ayakkbımı yanıma aldrmstı onları gıydım ya ben napcm beyaz bı spor ayakkbım var zırt bırt onu gıyyorm abıyede giysem onu gıycem heralde=)çok acıyor ayaklarımmmmm

Ya ben hiç bu sterilizasyon işini düşünmemiştim.. İyi ki varsınız kızlar ya.... Öyle paketleriyle atardım çantaya.. Sonra da verirdik pispis zühtüye...

adet göremediğimizdende oluyormuş pembik öyle dedi.

bu gidişle öyle olacak sanırım. eşimlede konuşayım da bakalım ne diyecek 🙂

bencede öyle daha mantıklı bende anneme bırakırsam eşim bırakıcak her sabah mecbur ama nasıl olcak benzin ne kadar tutar bilmiyorm iş yeri bizim orda evden anneme bırakıcak akşam gidicek tekrar alıcak bi daha geri gelcek aynı yolu günde 4 kez gidicek astarı yüzünden pahalıyamı gelir bilmiyorum tabi 500 ü geçermi benzin parası bilemiyorm kışın kalırız arada merkezi sistem onların ev sıcakta oluyo off ne zor iş ya