zaten en fazla 10 dk yüzdüm akçay değil antartika mübarek heryerim morardı soğuktan bir de kaynanamlar demez mi ne biçim gençsiniz neresi soğuk kaplıca suyu gibi diye:laugh: kadın menapozda olunca sular sıcak geliyor
zaten en fazla 10 dk yüzdüm akçay değil antartika mübarek heryerim morardı soğuktan bir de kaynanamlar demez mi ne biçim gençsiniz neresi soğuk kaplıca suyu gibi diye:laugh: kadın menapozda olunca sular sıcak geliyor
Bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte 😀 Ama hoş geldiniz🙂 Bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın Melek'lerim 🙂
annem havuzlu handan kendinden bebek desenleri olan penye battaniye almış
her bir köşesine de benim eşimin ve asya nın adını işlemiş
gülmekten öldüm:laugh::laugh:
Bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte 😀 Ama hoş geldiniz🙂 Bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın Melek'lerim 🙂
bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte :d ama hoş geldiniz🙂 bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın melek'lerim 🙂
zaten en fazla 10 dk yüzdüm
akçay değil antartika mübarek heryerim morardı soğuktan
bir de kaynanamlar demez mi ne biçim gençsiniz neresi soğuk kaplıca suyu gibi diye:laugh:
kadın menapozda olunca sular sıcak geliyor