2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten en fazla 10 dk yüzdüm
akçay değil antartika mübarek heryerim morardı soğuktan
bir de kaynanamlar demez mi ne biçim gençsiniz neresi soğuk kaplıca suyu gibi diye:laugh:
kadın menapozda olunca sular sıcak geliyor
geçen yaz akçayda denize girdim ilk defa inanılmaz soğuktu

Buraya koptum doğrusu hahaha Kapak bir laf olmuş hahaha

Bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte 😀 Ama hoş geldiniz🙂 Bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın Melek'lerim 🙂

annem havuzlu handan kendinden bebek desenleri olan penye battaniye almış
her bir köşesine de benim eşimin ve asya nın adını işlemiş
gülmekten öldüm:laugh::laugh:

Bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte 😀 Ama hoş geldiniz🙂 Bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın Melek'lerim 🙂

asıl biz teşekkür ederiz
bizi çok güzel karşılanız.umarım bu böyle devam eder

hoşbulduk teşekkür ederiz 🙂

buraya koptum doğrusu hahaha kapak bir laf olmuş hahaha

bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte :d ama hoş geldiniz🙂 bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın melek'lerim 🙂
teşekkrler 🙂ayh burda karsılama ne guselmiş ya bılsydk aylar once glrdık burda kaynatrdıkkkk dımı kıslarrr

çook teşekkür ederizzzz
hoşbuldukk
iyiki de bulmuşuz :cah:

hahahahahaha annem gibisin haa
o da der koca kıtlığı mı başladı da hemen evleniyorsunuz.
bende koşa koşa evlendim sanki başım göğe erdi

Ay hakikaten ne derdim varsa, güzel güzel gezip tozuyorduk

biz de bu yaz akçaydaydık
kocam yattı uyudu ben de kaynanamlarla çay bahçesine gittim
ne güzel değil mi
:kafa:

hiç yabancı değil :ang:

zaten en fazla 10 dk yüzdüm
akçay değil antartika mübarek heryerim morardı soğuktan
bir de kaynanamlar demez mi ne biçim gençsiniz neresi soğuk kaplıca suyu gibi diye:laugh:

senin kaynana tutuşmuş

Geri