Benimki de öyle kalsaydı iyiydi.. Sata yaklaşında, haftası falan ilerleyince yani benim koca dedi, bu çocuk kimin... Benim yaptığımdan büyük bu dedi... Bide böyle bir tehlike oluşuyoo yani. Ben de dedim valla... Böyleydi böyle oldu.. Çocuk benim zati dedim..hah Ben taşıyorum, ben doğuruyorum.. Adam bide sahiplenmeye çalışıyoo..
Benimki de öyle kalsaydı iyiydi.. Sata yaklaşında, haftası falan ilerleyince yani benim koca dedi, bu çocuk kimin... Benim yaptığımdan büyük bu dedi... Bide böyle bir tehlike oluşuyoo yani. Ben de dedim valla... Böyleydi böyle oldu.. Çocuk benim zati dedim..hah Ben taşıyorum, ben doğuruyorum.. Adam bide sahiplenmeye çalışıyoo..
yaptığından büyükmüymüş. kocamda bebek sarışın olursa dna testi yaptıracakmış.
büyük konuşuyo ya kesin sarı birşey olur. meloş beni vuracak şimdi gelinimi sarı yapma diye 🙂
yaptığından büyükmüymüş. kocamda bebek sarışın olursa dna testi yaptıracakmış. büyük konuşuyo ya kesin sarı birşey olur. meloş beni vuracak şimdi gelinimi sarı yapma diye 🙂
bende çok isterdım ne zaman hamıle kaldığımı bilmek ama neyazıkki bizim kız tam süpriz geldi.Hiç kestiremiyorum o yüzden.Ama ramazan bereketiyle gelmiş demekki.....
2 adet z.yağlı biber dolması, etli bir yemek, çorba ve 2 dilimde ekmek yedim.
tatlım akşamüstüne kaldı artık. ama 1 katı çıkamadım, asansöre bindim 🙂
bu arada bu sabah itibarı ile 79 kg dım...
18 kg oldu toplam artışım.
geçen gün k.doğumcu kuzenimle konuştuk, dedi ki ilk gebeliklerde genelde çok kilo alınırmış.
aldığım kiloların belirgin olmamasının sebebi ise kas kitlemin fazla olmasıymış.
Diri vücudum işe yaradı yani...