Bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte 😀 Ama hoş geldiniz🙂 Bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın Melek'lerim 🙂
evet hatta ben ikinci katta bi dükkanda sormuştum mavili desenli 10 lira demişti adam almadım salak gibi bebeçeyizden yaptım bende bütün alışverişimi ama bana detaylı olan fişden vermedi toplamının olduğu fişi verdi niye öyle olduki bende bakıyım dedim eve gelince fişe ama sadece toplamı vardı
evet hatta ben ikinci katta bi dükkanda sormuştum mavili desenli 10 lira demişti adam almadım salak gibi bebeçeyizden yaptım bende bütün alışverişimi ama bana detaylı olan fişden vermedi toplamının olduğu fişi verdi niye öyle olduki bende bakıyım dedim eve gelince fişe ama sadece toplamı vardı
aynen canım ya ben geceliğimi bile ordan aldım. kasaya bi geldik bayılıyodum şok oldum .çok tuttu yani bence.bi baktım adam minicik bi fiş verdi.dedim ayrıntılı alabilirmiyim.tabi ama bu fatura yerine değil sadece bilgisayardan çıktı verebiliyorum dedi bende olsun dedim verdi sonra.
aynen canım ya ben geceliğimi bile ordan aldım. kasaya bi geldik bayılıyodum şok oldum .çok tuttu yani bence.bi baktım adam minicik bi fiş verdi.dedim ayrıntılı alabilirmiyim.tabi ama bu fatura yerine değil sadece bilgisayardan çıktı verebiliyorum dedi bende olsun dedim verdi sonra.
hıım yok ben kasadan geçirirken fiyatlarına baktım okuturken ürünleri tek tek hepsi doğruydu çok gelmedi fiyatı hatta bi dünya şeyi çok uygun fiyata aldık dedim de isteyince veriliyo demek zaten bi defa daha gidicem nasılsa o zaman detaylı isterim bende bu ctesi de annemle giderz diyoduk ama hava yağmurlu olucakmış sanırım haftasonu