arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.521 tamam elhh bu haftanın çişlisi belli oldu yaz şimdiden listeye
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.522 etimelo' Alıntı: Ne gülüyosunuz nan :n028: hepsi senin suçun :n028: Genişletmek için tıkla ... ben mi işettim seni,az su içeydin arceya' Alıntı: heee evet yaa kasımda da pehh bi sıcak olur yahuuuu Genişletmek için tıkla ... bizim evlendiğimiz aralık ayı da çok sıcaktı valla hep bunaldık :laugh:
etimelo' Alıntı: Ne gülüyosunuz nan :n028: hepsi senin suçun :n028: Genişletmek için tıkla ... ben mi işettim seni,az su içeydin arceya' Alıntı: heee evet yaa kasımda da pehh bi sıcak olur yahuuuu Genişletmek için tıkla ... bizim evlendiğimiz aralık ayı da çok sıcaktı valla hep bunaldık :laugh:
pembik Hamiş Melek 31 Mart 2010 #1.523 vatoz' Alıntı: 😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... :laugh::laugh:
etimelo Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.525 elh' Alıntı: şimdik duşun sebebi kıslar çok sıcaktı bilirsiniz kasım sıcağını öffff bayıltıyo Genişletmek için tıkla ... çooook sıccak
elh' Alıntı: şimdik duşun sebebi kıslar çok sıcaktı bilirsiniz kasım sıcağını öffff bayıltıyo Genişletmek için tıkla ... çooook sıccak
elh Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.526 arceya' Alıntı: çişli melooşşş Genişletmek için tıkla ... genemi işedi o
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.527 archimim' Alıntı: ben mi işettim seni,az su içeydin bizim evlendiğimiz aralık ayı da çok sıcaktı valla hep bunaldık :laugh: Genişletmek için tıkla ... bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha:
archimim' Alıntı: ben mi işettim seni,az su içeydin bizim evlendiğimiz aralık ayı da çok sıcaktı valla hep bunaldık :laugh: Genişletmek için tıkla ... bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha:
celinee Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.528 arceya' Alıntı: heee evet yaa kasımda da pehh bi sıcak olur yahuuuu Genişletmek için tıkla ... evet evet çok sıcak oluyoo Kasımda.. ben de iyi bilirim o sıcakları... Hani Kasımda evlenmiş biri olarak.. 😛iha:😛iha:😛iha:
arceya' Alıntı: heee evet yaa kasımda da pehh bi sıcak olur yahuuuu Genişletmek için tıkla ... evet evet çok sıcak oluyoo Kasımda.. ben de iyi bilirim o sıcakları... Hani Kasımda evlenmiş biri olarak.. 😛iha:😛iha:😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.529 elh' Alıntı: genemi işedi o Genişletmek için tıkla ... heee archinin iletisine gülerkene kaçırdı 😛iha:
elh' Alıntı: genemi işedi o Genişletmek için tıkla ... heee archinin iletisine gülerkene kaçırdı 😛iha:
*STELLA* Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.530 arceya' Alıntı: bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha: Genişletmek için tıkla ... bizimki temmuzdu ama klima sağolsun :laugh: sizin paranız klimalı otele yetmedimi 😛iha:
arceya' Alıntı: bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha: Genişletmek için tıkla ... bizimki temmuzdu ama klima sağolsun :laugh: sizin paranız klimalı otele yetmedimi 😛iha: