2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aynen bende rüyamda akşam sezeryanla doğum yaptım 2.günü hemen ayağa kalkıyorum göbeğim dümdüz aman diyorum ne kolaymış bu böle bebeğim pamuk gibi kollarımda bide iyiki sezeryan olmuşum diyorum. Off normal istiyorum ama sezeryan olucak sanırım baksana

ben artık boyanmıyorum da... Uğraş uğraş bişeye benzemiyorum nasılsa deyip vazgeçtim süsten püsten.. Bi gezmeye gidersem yapıyorum biraz...:meri:

süt pompası fılan ucuzdu baya jokere medela.119a geliyodu orda.Bugun son gün evet.bende akşam gıdıcem.Bu kalan gunler çok sıkıcı geçiyo artık ya.Zevk almıyorum hiçbişeyden.Sinir bozucu.

ben de öyle valla
yüzüm de şişti tombik oldu iyice sanki.
dudaklarım da şişmiş gibi..
lekeler ayrı dert..

ay dün bi arkadaşımla konusuyodum işte kilo aldım fln dedim.
amaan boşver ne takıyon benim ablam 40 kg almıştı didi..
ee dedim sonra naaptı
valla 1 ay sonra gayet incelmişti çoğu suymuş su toplamasıymış o kilonun didi..

kızlar yaa ben yatarken ya da kalkarken göbeğimin ortası sipsivri oluyor yanları da çukurlaşıyor sizde de öyle oluyor mu??

doktora göre beslenme bozukluklarında olurmuş. anacım dünyayı yiyorum o kadar dikkat ediyorum nasıl bir beslenme bozukluğum var çözemedim

ne güzel demiş hay ağzını öpeyim 🙂
bizimkilerde kesin su canımm bu kadar kilo olmaz demi

kızlar bebek banyosu için lif işini ne yaptınız örme lifmi kullanıcaksınız yoksa şu ebebekte felan satılan süngerlerdenmi gerçi 20 gün felan bişey kullanmayın diyolar ama

alla alla bölesinide hiç duymamıştım...
bu arada ceylan sen kıvırcık saçlımısın?
seni nedense hep ööle hayal ettim...

bende makyaj yapmıyorum artık.yapıncada bişeye benzemıyo.lenslerımı çıkardım gözlük takmaya devam edıyorum.kıyafetlerime desenız dıkkat etmıyorum.yanı eskı halımın tam tersı.Burdaki çaycı ız bıle belin ne ınceydı dıyo gecen bana.Bi etek gıyerdın ıncecık belin dıkkat cekerdi diyo.İnsan çok üzülüyo ya.Topuklu ayakkabı çizmeye bayılırdım.Sürekli fön çekerdim işe gelmeden.Makyaj ona göre tabi.Ayyy ayyyyy Döneriz o günlere inş. çabucak